Νέο σοκ για τα γλυκά νερά: Θα σκότωνε και το παιδί ο Αναγνωστόπουλος; Βίντεο

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Α. Κασιμάτης μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην εκπομπή του OPEN Ώρα Ελλάδος. 

Ο ίδιος, μίλησε για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας λέγοντας πως ο κίνδυνος ήταν και θα είναι τεράστιος για το παιδί, καθώς ο Αναγνωστόπουλος φρόντισε να «τελειώσει» τόσο την Κάρολαϊν όσο και το αγαπημένο της σκυλάκι , με πραγματικό αλλά και συμβολικό τρόπο.

«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου», είπε και συνέχισε:

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Κάρολαϊν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

 

Τέλος, ξεκαθάρισε σύμφωνα με το dailymedia.com.gr πως ο λόγος που η Κάρολαϊν βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του συζύγου της έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνώριζε πως αν έφευγε από κοντά του θα μίλαγε σε τρίτους για πράγματα που κανείς δεν έπρεπε να μάθει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close