Γλυκά Νερά – Πατεράς πιλότου  : Έχω χάσει δύο παιδιά – Τι δηλώνει ο πατέρας του 33χρονου συζυγοκτόνου

Οι δηλώσεις του πατέρα του του 33χρονου πιλότου : Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό.

Στην μικρή Λυδία, την κόρη της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, δηλώνει ότι έχει επικεντρωμένη την προσοχή του ο πατέρας του 33χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου καθώς καλείται να διαχειριστεί την ομολογία του παιδιού του ότι ήταν αυτό που σκότωσε τη νεαρή κοπέλα στις 11 Μαΐου.

Όπως είπε στον Alpha το μωρό είναι με την οικογένεια του 33χρονου σε αναμονή της απόφασης της εισαγγελίας Ανηλίκων για το πού θα απονεμηθεί η επιμέλεια.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο πιλότος πριν ομολογήσει την δολοφονία της Καρολάιν

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό» είπε ο πατέρας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλο.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι «ως πατέρας αυτή τη στιγμή έχω χάσει δύο παιδιά».
Κατά τον ίδιο η προσπάθεια η δική του και της υπόλοιπης οικογένειας είναι «να μην έχει περισσότερη κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα».

Από την πλευρά του ο 33χρονος συζυγοκτόνος δια του συνηγόρου του που μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 υποστηρίζει σύμφωνα με το  newsbomb.gr ότι αυτό που επιθυμεί είναι «την επιμέλεια να την έχουν και οι δύο οικογένειες» καθώς κρίνει ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τη μικρή Λυδία.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Σοκαριστικές εξελίξεις Η ψυχολόγος φωτογράφισε τον πιλότο ως ύποπτο  Φοβόταν για την ζωή της

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων θα παίξει η έκθεση των κοινωνικών λειτουργών που θα επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της Καρολάιν στην Αλόννησο όσο και του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να διακριβώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και στις δύο περιπτώσεις..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών, με το σενάριο της συνεπιμέλειας να μοιάζει πιθανό.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων μπορεί – στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της που προκύπτει από το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα – να αναθέσει την επιμέλεια του βρέφους είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά: Στη δημοσιότητα το ημερολόγιο της Καρολάιν

Το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα προβλέπει ότι σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close