Γλυκά Νερά: Βαριά ποινική δίωξη στον σύζυγ – Άτομο χωρίς αναστολές

Δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος του Μπάμπη 

Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγο του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη και της κακοποίησης ζώου, καθώς όπως είναι γνωστό σκότωσε το σκυλάκι της οικογένειας καρφώνοντας το στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού.

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι αυτά της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψεύδους κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ: Στο φως οι διάλογοι Νικολούλη  πιλότου Απόψε έκτακτη εκπομπή

Σε βάρος του σύμφωνα με το newsbomb.gr εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν αλλά και εξαιτίας του ότι παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά ; Πιλότος : Ήθελε να χωρίσουμε  θόλωσα και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια και το μαξιλάρι

Σύμφωνα με τον Alpha, o 33χρονος πιλότος, που εδώ και 38 ημέρες έπαιζε θέατρο, μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Σπύρου, φέρεται να είπε από τη ΓΑΔΑ: «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close