Η ΙΚΕΑ ανακαλεί γνωστό έπιπλο!

Έπειτα από ανακοίνωση της εταιρείας ΙΚΕΑ, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών  για την αλλαξιέρα SUNDVIK, σύμφωνα με το infokids.com..

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής ενημερώνει όσους καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να ασφαλίζουν το πτυσσόμενο τμήμα του χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα που παρέχονται μέσα στη συσκευασία για αυτόν το σκοπό.

Σε περίπτωση που οι καταναλωτές έχουν χάσει τα συγκεκριμένα εξαρτήματα τότε μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα ΙΚΕΑ προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν ένα νέο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας.

Δείτε επίσης Μωρό βγήκε με τη στράτα στο δρόμο και σκοτώθηκε από φορτηγό

Δεν είναι υποχρεωτικό για τους καταναλωτές να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς.

Δείτε για ποιο προϊόν πρόκειται

Γονείς Προσοχή: Η IKEA προειδοποιεί όσους έχουν αγοράσει αυτό το έπιπλο για μωρά!

Η ΙΚΕΑ προχωρεί στην προληπτική αυτή ενημέρωση των καταναλωτών γιατί έχει ενημερωθεί για τρία περιστατικά όπου το πτυσσόμενο τμήμα έχει χαλαρώσει λόγω της μη τήρησης των οδηγιών χρήσης του προϊόντος με αποτέλεσμα τα παιδιά να πέσουν.

Σε κανένα από αυτά τα περιστατικά δε σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε ποιο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας χρειάζεστε.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά σετ εξαρτημάτων ασφαλείας
Τύπος Εξαρτημάτων Ασφαλείας 1

Γονείς Προσοχή: Η IKEA προειδοποιεί όσους έχουν αγοράσει αυτό το έπιπλο για μωρά! Γονείς Προσοχή: Η IKEA προειδοποιεί όσους έχουν αγοράσει αυτό το έπιπλο για μωρά!

Δείτε επίσης Μόλις Έσκασε! «8 Λέξεις» Το τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου κυκλοφόρησε!

Τύπος Εξαρτημάτων Ασφαλείας 2

Γονείς Προσοχή: Η IKEA προειδοποιεί όσους έχουν αγοράσει αυτό το έπιπλο για μωρά! Γονείς Προσοχή: Η IKEA προειδοποιεί όσους έχουν αγοράσει αυτό το έπιπλο για μωρά!

Δείτε επίσης Εοφ :Ανακαλούνται πασιγνώστα κραγιον και make up

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ikea.com.cy ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 22502502.

Με πληροφοριες από infokids.com.

Close