Γυμναστήρια : Ανοίγουν από Δευτέρα – Πώς θα πηγαίνουμε και τι μάσκες θα πρέπει να φοράμε

Ανοίγουν τα γυμναστήρια από την Δευτερά που μας έρχεται και  το υπουργείο Ανάπτυξης διευκρινίζει τα όσα θα τηρούνται σχετικά με τη χρήση μάσκας για όσους γυμνάζονται.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση  

Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους

Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.

Δείτε επίσης : Οριστικό: Τότε τελειώνει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30

Την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας.

Η επαναλειτουργία σύμφωνα με το cnn.gr θα γίνει υπό αυστηρό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει ένα self test την εβδομάδα για εργαζόμενους και αθλούμενους και υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας αυξημένης προστασίας.

Δείτε επίσης : Εμβόλιο του Covid 19 μπορεί να προκαλέσει τέτοιο εξάνθημα

Επίσης  αποφασίστηκε η χρήση των γηπέδων 5χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθρους χώρους, από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, από ερασιτέχνες αθλούμενους και μόνο και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους επαγγελματίες αθλητές, και ειδικότερα με self test και τήρηση των περιορισμών χωρητικότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close