Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την 16χρονη που κατέληξε από κορονοϊό

Το νοσοκομείο Θήβας, όπου  κατέληξε η 16χρονη από τις επιπλοκές  κορονοϊού  τα ξημερώματα,  εξέδωσε ανακοίνωση όπου και  αναφέρει τα  όσα έγιναν πριν η κοπέλα καταλήξει . Η ανακοίνωση λέει ακόμη ότι  θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του της άτυχης κòπέλας.

Δείτε επίσης : Μωρό πνίγηκε στη βάπτισή του – Βρήκαν νερό στα πνευμόνια του

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας αναφέρει:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του. Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε. Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close