Ελένη Ράντου: "Είναι ακατόρθωτο και αφύσικο να μην απατήσεις"

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο περιοδικό «Down Town», κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός που έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τον ρόλο της ως Ελένη Βλαχάκη, αναφέρθηκε και στις σπουδές τις, οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με την καριέρα που τελικά ακολούθησε.

Δείτε ακόμα: 20 χρόνια μετά: Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για το μαλλί της Ελένης Βλαχάκη που άφησε άφωνο το κοινό

Νομίζατε πως η πρώτη της επιλογή ήταν η υποκριτική; Μέγα λάθος.

Δείτε ακόμα: Η Ελένη Ράντου ξαναέγινε «Ελένη Βλαχάκη»: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών

Η Ελένη, παραδέχτηκε πως το αντικείμενο που επέλεξε να σπουδάσει ήταν πολύ διαφορετικό, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τους λόγους οι οποίοι την έστρεψαν τελικά προς τη σημερινή της επαγγελματική πορεία.

Τι παιδί ήσασταν;

«Παιδί εργατικής οικογένειας από το Αιγάλεω, με μόρφωση πανεπιστημιακή. Ήταν λίγο μπερδεμένο το πού είμαι. Κάπου δεν χώραγα, κάπου περίσσευα. Και αυτό με έκανε να μην ξέρω πού ανήκω. Το θέατρο έχει την ευλογία τις διαφορετικότητες να μπορεί να τις εντάξει, να τις χωρέσει και μη σου πω να τις επιβραβεύσει κιόλας. Οπότε εκεί ένιωσα ότι κάπου ανήκω στ’ αλήθεια».

Δείτε ακόμα: Μήπως θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Τι έχετε σπουδάσει;

«Γαλλική Φιλολογία. Σκεφτόμουν μάλιστα να ακολουθήσω το τμήμα Μετάφρασης. Ακόμη και ως καθηγήτρια πανεπιστημίου με είχα φανταστεί. Γενικά, σε θέσεις πίσω από τα φώτα. Δεν ήταν τα φώτα που με μαγνήτισαν στο θέατρο. Περισσότερο η φαινομενική ανοχή του καλλιτεχνικού χώρου στην πολυπλοκότητα και τη διαφορετικότητα».

Πηγή: trelokouneli
Close