Η επιστροφή: Η νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1! Ποια θα είναι η υπόθεση;

Ποιοι έκαναν λάθη στο παρελθόν, ποιοι και γιατί διψούσαν για εκδίκηση, αλλά και ποιοι θα δικαιωθούν; Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς ήταν «γιατί ένα μικρό παιδί να πέσει θύμα απαγωγής και ποιος ο ρόλος του Ορέστη σε όλο αυτό;».

Δείτε ακόμη: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ (γ κύκλος): Περιλήψεις Επεισοδίων: 11-12-13-14-15

Η απάντηση έχει να κάνει με τα φυτοφάρμακα και τις παράνομες δουλειές του, που είχαν σαν αντίκτυπο τον θάνατο της γυναίκας του Φίλιππου, ο οποίος και κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του μικρού Μάνου. Ομως δεν ήταν μόνος του σε όλο αυτό, καθώς υπάρχουν και άλλοι που ήθελαν (και θέλουν) όσο τίποτα να βλάψουν τον Ορέστη και την οικογένεια Κορωναίου. Η πλεκτάνη του Φίλιππου δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί από τον Πέτρο, που καταφέρνει να φτάσει στην άκρη του νήματος μέσα από την έρευνα που κάνει.

Δείτε ακόμη: Nomads: 3 ονόματα έκπληξη που θα συζητηθούν και θα κάνουν την ανατροπή!

Η επιτυχία του αυτή θα κερδίσει και την Ελενα που αρχίζει πια να τον βλέπει με άλλο μάτι… Στο μεταξύ, έχει και επίσημα πια αποκαλυφθεί πως ο Μάνος δεν είναι ο πραγματικός Μάνος και έτσι πλέον μπορεί μαζί με τη Δανάη να ζουν τον έρωτά τους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οσο για τον πραγματικό Μάνο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο! Ναι, καλά διαβάσατε, είναι ο νεαρός που εργάζεται στην εταιρεία με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει τους Κορωναίους, την αληθινή του οικογένεια, που δεν το ξέρει όμως! Η ασθένεια του Ηλία αρχίζει να χειροτερεύει και ο ίδιος καταλήγει στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα: Υποψήφιος παίκτης του Nomads στις εξετάσεις του παιχνιδιού διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό

Ξέροντας ότι το τέλος του πλησιάζει, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Νίκο όλη την αλήθεια: «Πριν από χρόνια σε έδωσαν σ’ εμένα… Μπορεί να μην ήσουν βιολογικό μου παιδί, όμως σε κράτησα, σε μεγάλωσα και σε αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο… Πρέπει να μάθεις πια την αλήθεια! Είσαι ο γιος τον Κορωναίων… Εσύ είσαι ο Μάνος». Ο νεαρός δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του και ξεσπάει: «Ολα ήταν ένα ψέμα… Δεν το πιστεύω… Γιατί μου το κάνατε αυτό; Γιατί κρύψατε την αλήθεια;». Μετά τις αποκαλύψεις αυτές τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν από εδώ και στο εξής…

Πηγή: youweekly
Close