Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Έφτασαν στο σημείο να εύχονται να πάθω καρκίνο»

Η παρουσιάστρια μίλησε για το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε

Η Κατερίνα Καινούργιου στη χθεσινή έναρξη της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για το διαδικτυακό bullying που δέχθηκε μετά τα σχόλια στην εκπομπή της Παρασκευής για τους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Δείτε ακόμα: Αδιανόητο! Χωρίς θέρμανση το μαιευτήριο «Έλενα»! Τουρτουρίζουν βρέφη και μητέρες!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τα συγκεκριμένα σχόλια ως ομοφοβικά και ρατσιστικά ξεσπόντας εναντίων της εκπομπής και της ίδιας. Η Κατερίνα μίλησε για το άσχημο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

«Καλημέρα στη Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες.»!

Δείτε ακομα: Δούκισσα Νομικού: H πρώτη φωτογραφία του μικρού Σάββα στην αγκαλιά της που μας έκανε να «λιώσουμε»!

Και τόνισε: «Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο, με ένα διαδικτυακό bullying επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πως ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους, με απειλούν από την Κορέα».

Πηγή: protothema
Close