Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του «Μισούσα τον πατέρα μου...Κόλλησε τη μητέρα μου AIDS και πέθανε στα 12 μου» (φωτο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη είχε δώσει στο παρελθόν ο Ανδρέας Γεωργίου, στην οποία μιλούσε για την οικογένειά του, τις σχέσεις του με τον πατέρα του, και πως θεωρούσε τον ίδιο υπεύθυνο που έφυγε η μητέρα του από τη ζωή στα 12 του χρόνια, καθώς κόλλησε AIDS από τον πατέρα του. Δείτε όσα είπε για τα παιδικά του χρόνια, και πως βίωσε τον θάνατο της μάνα του.

 

«Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα ταγμένη στο σπίτι και στα παιδιά της. Ο πατέρας ήταν πάντα έξω…».
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια της μητέρας του, η οποία “έφυγε” από AIDS.

Δείτε επίσης: 7 συμπτώματα που μαρτυρούν ότι το παιδί πάσχει από μηνιγγίτιδα

«Τη μητέρα μου την έχασα όταν ήμουν 12 ετών και ο πατέρας μου “έφυγε” πριν πέντε χρόνια. Τη μαμά μου την έχασα από AIDS. Ο κόσμος τότε δεν ήξερε να προστατεύετε, σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου που αναπτυσσόταν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, έναν πατέρα καλλονό, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο και… έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός, ήταν πάρα πολύ ωραίος άντρας ο πατέρας μου, έκανε οικογένεια στα 20 του. Και φαντάζομαι ότι φάνηκε… άτυχοςΣυγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του «Μισούσα τον πατέρα μου...Κόλλησε τη μητέρα μου AIDS και πέθανε στα 12 μου» (φωτο)

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα ταγμένη στο σπίτι και στα παιδιά της. Ο πατέρας ήταν πάντα έξω γιατί έπρεπε να φέρνει στο σπίτι το φαγητό, ήταν ψαράς. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Επειδή στιγματιστήκαμε κοινωνικά από το AIDS, κρατηθήκαμε ενωμένοι με τα αδέλφια μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του «Μισούσα τον πατέρα μου...Κόλλησε τη μητέρα μου AIDS και πέθανε στα 12 μου» (φωτο)

Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας η δύναμη του άλλου.

Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό με τη μητέρα μου κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία, γιατί ένιωθα πως θα πεθάνει. Ήξερα πως είναι οι τελευταίες μου στιγμές μαζί της. Με έβαλε να της υποσχεθώ πως θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Του έλεγα σε μισώ. Μου έλεγε πως όταν φτάσω στην ηλικία του θα το καταλάβω. Τα τελευταία του χρόνια όμως ήρθαμε κοντά. Μιλούσαμε πολύ ανοιχτά για όλα. Δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα. Έφυγε πολύ ωραία».

Δείτε επίσης: Το Ζώδιό σου Δείχνει τι Πρέπει να Ξεφορτωθείς για να Αποκτήσεις μια Ευτυχισμένη Ζωή!

Δείτε όλα όσα είπε ο Ανδρέας Γεωργίου…

Close