Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι έριξε μια δολοφονική ματιά και «την είπε» στην Μέγκαν Μαρκλ, μπροστά σε όλους

Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι δύσκολη υπόθεση. Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και πρέπει να τηρείται κατά γράμμα. Επίσης, είσαι εκτεθειμμένος στο κοινό, όσο κανένα άλλο άτομο και κάθε κίνηση σου καταγράφεται από τον φακό. Όπως συμβαίνει και με την Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε επίσης Γιάννης ΒαρδήςΝατάσα Σκαφίδα: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά Η πρώτη φωτό του νεογέννητου!

Το τελευταίο μέλος της βασιλικής οικογένειας παρακολουθείται από τα Μέσα Ενημέρωσης και τα ταμπλόιντ όσο ίσως κανένα άλλο. Πιθανότατα επειδή είναι η φρέσκια προσθήκη ή ίσως λόγω του διαφορετικού παρελθόντος της. Τα όσα γράφονται, πολλές φορές, ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας. Από δικτατορική και αυταρχική μέχρι τα τελευταία αρνητικά σχόλια για τα παραπανίσια κιλά της μετά την γέννηση του γιου της, Άρτσι.

Και οι βασιλικοί έχουν τις δύσκολες στιγμές τους
Επίσης, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά σου μπροστά στο κοινό, γιατί διαφορετικά θα γίνεις το νέο θέμα συζήτησης και το πρωτοσέλιδο σε όλες τις φυλλάδες. Όπως στην περίπτωση της βασίλισσας Λετίθια και της πεθεράς της που έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, όταν εθεάθησαν να μαλώνουν για μια φωτογραφία.

Δείτε τους σε βίντεο με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε επίσης Γάμος Κικίλια – Μπαλατσινού: Καλεσμένοι, βεντάλιες και το ξύρισμα του γαμπρού (εικόνες)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close