Η συγκλονιστική ιστορία της Ιφιγένειας: Bιάστηkε από τον πατέρα της στα 7 (βίντεο)

Η τραγική ιστορία της Ιφιγένειας: Bιάστηkε από τον πατέρα της στα 7 (βίντεο) Με μία κατάθεση ψυχής, η Ιφιγένεια συγκλονίζει περιγράφοντας τα μαρτυρικά χρόνια που είχε περάσει στα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα της την κατηγόρησε πως εκείνη έφταιγε και της γύρισε την πλάτη.

Η ίδια περιγράφει πως δεν τον ενδιέφερε που κινδύνευσε ακόμα και η ζωή της και κάλυπτε τα πάντα με τον τρόπο του απέναντι στην μαμά της. “Όταν το έμαθε η μητέρα μου με κατηγόρησε ότι έφταιγα εγώ”, αναφέρει. Η μητέρα της πριν πεθάνει -την φρόντιζε η ίδια μέχρι την τελευταία στιγμή- της ζήτησε συγγνώμη που ήταν έτσι η ζωή της κάτι που δεν την λύτρωσε αλλά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να νιώθει εκείνη καλά με τον εαυτό της.

Ήταν μόλις εφτά χρόνων όταν άρχισε ο εφιάλτης της και κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια. O άνθρωπος που με γέννησε ήταν και αυτός που με κατέστρεψε λέει η ίδια.

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά» ανέφερε αρχικά η Ιφιγένεια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε ακόμη Το δικό της όχι στις ουσίες γίνεται Φάρος Ελπίδας- Από άστεγη ναρκομανής έγινε καθηγήτρια στην Ιατρική σχολή

«Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος» συγκλόνισε με τα λόγια της.

«Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή.

Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν» τόνισε η Ιφιγένεια για τη σεξουαλική κακοποίησή της.

«Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά» εξομολογήθηκε.

Δείτε ακόμη Νεφέλη Ορφανού-Η ξινή από το Ρετιρέ : H μόνιμη καραντίνα λόγω υγείας και η άρνηση της για παιδιά

Δείτε ακόμη Χαρά Βέρρα: Συγκινεί η τραγουδίστρια για την εγγονή της  Η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες

Συγκλονιστική ιστορία, απίστευτα μαθήματα ζωής και μοναδικό μεγαλείο ψυχής. Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την αρρωστημένη πράξη,που καταστρέφει τόσες αθώες παιδικές ψυχές, μέσω της νομοθέτησης αυστηρότερου νομικού πλαισίου, έτσι ώστε να εγγυάται στο θυμα, την ισόβια καταδίκη του δραστη-παιδεραστη.

Ακόμα και με ένδειξη καλής διαγωγής  ΔΕΝ επιτρέπεται να αποφυλακίζεται, όχι μόνο ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς το θύμα, άλλα και για την προστασία άλλων παιδιών, που πιθανόν αποτελέσουν τα μελλοντικά θύματα μιας ακόμα αρρωστημένης πράξης του εν λόγω δραστη.

Γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι θα ξανα προβεί σε ανάλογες πράξεις!!

 

 

Close