Χαρά Βέρρα: Συγκινεί η γνωστή τραγουδίστρια για την εγγονή της

Η γνωστή τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα συγκίνησε με τα όσα είπε για την εγγονή της Χαρούλα. Επίσης αναφέρθηκε και στις φήμες περί διαζυγίου

Τη Χαρά Βέρρα συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα, η οποία έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της. Ακόμα αναφέρθηκε στην εγγονή της, ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες.

«Είμαι μία χαρά με τον άνδρα μου και όχι δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ενδιαφέρει εμένα, είμαι καλά» είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Όταν ρωτήθηκε για ένα περίεργο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της πορείας της στο τραγούδι, σύμφωνα με το tlife, η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε: «Δούλευα σε μαγαζί στην Αθήνα, μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “Θα κάνω ζημιές” και εκείνη τη στιγμή που ξεκινώ το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά με πήγαν σπίτι». Όσον αφορά στην εγγονή της, η Χαρά Βέρρα εξομολογήθηκε: «Η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Έτσι γεννήθηκε, για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό. Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό».

Close