Η «Βέλη» της Μουρμούρας πρωταγωνιστούσε στις Μάγισσες της Σμύρνης και δεν πήραμε χαμπάρι!

Η Μαρία Χάνου, είναι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου. Η κόρη δύο πασίγνωστων ηθοποιών δεν θα μπορούσε να μην μπει μέσα της το μικρόβιο της υποκριτικής και να ακολουθήσει το δρόμο των γονιών της.

Δείτε επίσης Κατερίνα Γερονικολού: Είναι τελικά έγκυος ή όχι;

Η ηθοποιός, ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, δεν έχει προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας με κόντρες, ίντριγκες, της αρέσει να ασχολείται με τη δουλειά της και να κρατάει την προσωπική της ζωή, μακριά από όλους και όλα.

Η Μαρία μπήκε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», πριν από δύο περίπου χρόνια. Στο σήριαλ υποδύεται την «Βέλη», η οποία είναι ζευγάρι με τον «Άγγελο», τον οποίο ερμηνεύει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε επίσης Δείτε για πρώτη φορά τον 12χρονο γιο της Δέσποινας Βανδή!

Πολλοί ίσως δε γνωρίζουν ότι η Μαρία Χάνου, είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στην σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης», σε ηλικία μόλις 11 ετών, ερμηνεύοντας την Κατίνα στην παιδική της ηλικία.

Η «Βέλη» της Μουρμούρας πρωταγωνιστούσε στις Μάγισσες της Σμύρνης και δεν πήραμε χαμπάρι! Η «Βέλη» της Μουρμούρας πρωταγωνιστούσε στις Μάγισσες της Σμύρνης και δεν πήραμε χαμπάρι! Η «Βέλη» της Μουρμούρας πρωταγωνιστούσε στις Μάγισσες της Σμύρνης και δεν πήραμε χαμπάρι!

Photo via google

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close