Ηλίας Βρεττός: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο - "Είχα χάσει πάρα πολύ αίμα από το..."

Όσα αποκάλυψε για το σοβαρό τροχαίο!

Την δική του “μάχη” έδωσε ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε και βγήκε νικητής!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τις στιγμές του μετά το τροχαίο. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμα: Άσχημη εξέλιξη. Δεν δέχτηκε το μόσχευμα στο κεφάλι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

«Είχα ζητήσει απ’ όλους να μη λένε την πραγματικότητα τον πρώτο καιρό, να παρουσιάζουν τα πράγματα ωραιοποιημένα. Δεν ήθελα να επέλθει παραπάνω αναστάτωση από αυτή που ήδη είχε δημιουργηθεί και προτιμούσα πρώτα να γνωρίζω τα γεγονότα και μετά να προβώ σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Τώρα που έχουν περάσει όλα αυτά, δεν φοβάμαι να σου πω ότι επτά μέρες πάλευα για τη ζωή μου. Είχα χάσει πάρα πολύ αίμα από το κάταγμα του ποδιού και της λεκάνης, αίμα που προσπαθούσαν να μου μεταγγίσουν και το απέρριπτε ο οργανισμός μου, οπότε για επτά μέρες ήμουνα στο όριο του να μείνω ή να φύγω», αποκάλυψε.

Δείτε ακόμη:Μαίρη Λίντα: Η συγκινητική εξομολόγηση της μέσα από το γηροκομείο! (Βίντεο)

Ενώ συνέχισε: «Είχα μπει σε διαδικασίες πολύ περίεργες. Να μιλάω στους δικούς μου ανθρώπους για το τι ενδεχομένως θα γίνει αν επέλθει το μοιραίο… Αφού ξεπεράστηκε ο κίνδυνος για τη ζωή μου, έπρεπε να γίνουν τα χειρουργεία και να δούμε, σε σχέση με το πώς θα πάνε, τι ενδεχομένως θα μου αφήσει όλο αυτό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν σου λέω ότι είμαι τέλεια αυτή τη στιγμή, ακόμα συνεχίζω να έχω προβλήματα»

Πηγή: youweekly
Close