Καλφαγιάννης: Σφαδάζει από τους πόνους και ζητάει βοήθεια -Εικόνα από το ατύχημα

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στο ΚΑΤ μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο πατέρας του Λεωνίδα Καλφαγιάννη αποκάλυψε πως ο αγαπημένος ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως η οικογένεια του είναι συνέχεια δίπλα του προσπαθώντας να του δώσουν δύναμη και θάρρος.

Δείτε ακόμα: Τέλος τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης με ευρωπαϊκή απόφαση

Το ατύχημα σύμφωνα με το tharrosnews συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πανόρμου και Αργολίδος. Μάλιστα πρόκειται για σημείο καρμανιόλα, αφού σχεδόν κάθε ημέρα συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα εκεί. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη διασταύρωση και τρία θανατηφόρα.

Δείτε ακόμα: Ανιχνεύτηκε ζιζανιοκτόνο σε 28 είδη δημητριακών: Ποια είναι η ουσία που βρέθηκε σε γνωστά προϊόντα

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείριση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν» και συνέχισε: «Η επέμβαση ήταν να γίνει από νωρίτερα αλλά επειδή στην αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα στα πόδια πρέπει να υποχωρήσουν πρώτα. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε».

Καλφαγιάννης: Σφαδάζει από τους πόνους και ζητάει βοήθεια -Εικόνα από το ατύχημα

Πηγή: aftodioikisi
Close