Κάτω-Πατήσια-Αυτοκτονία-12χρονου

Κάτω Πατήσια: Σοκαριστική αυτοκτονιά ενός 12χρονου παιδιού ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν το 12χρονο αγόρι στην αυτοκτονία.

Ο 12χρονος που ήταν και αθλητής στο Παγκράτιο, βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του

Κάτω-Πατήσια-Αυτοκτονία-12χρονου

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια, καλύτερα να αναπαυθεί

Σοκ προκαλεί η είδηση αυτοκτονίας ενός 12χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, το οποίο έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του οι γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ήταν αργά…

Το «φονικό» παιχνίδι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν το 12χρονο αγόρι στην αυτοκτονία.

Κάτω-Πατήσια-Αυτοκτονία-12χρονου

Δείτε ακόμη Χίος: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 40χρονου Κάμερα κατέγραψε το σκηνικό

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι η πράξη του αυτή να είναι αποτέλεσμα συμμετοχής του σε μια «πρόκληση» δημοφιλούς πλατφόρμας στα social media, που ονομάζεται «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης».

Τι είναι το «blackout challenge»

H «πρόκληση συσκότισης», ή αλλιώς «blackout challenge», ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, σύμφωνα με το mega, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, για να ανεβάσουν στη συνέχεια το βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα. Μόνο που, ουκ ολίγες φορές, το παιχνίδι αυτό έχει αποβεί μοιραίο.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι νέες καταθέσεις γιατρών για την Ρούλα Πισπιρίγκου Και ένα ύποπτο αίτημα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι γιατροί έχουν και στο παρελθόν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρόκληση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Άλλοτε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το Blackout Challenge μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία, κρίσεις, ακόμη και εγκεφαλικές βλάβες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close