Κι όμως είναι η Φαίη.Βρείτε τις διαφορές…

Μετά εγώ είμαι ο κακός ε; Όταν εκείνοι μέσα απο τις εκπομπές τους κρίνουν είναι καλά ε; Όταν τους κρίνουν και αναδεικνύουν το παραμύθι τους είναι κακοί ε; Αλλά δεν σας τα είπανε καλά.

Δείτε ακόμα: GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι; Τα «Καρφιά» από κάποιες κοπέλες!

Το κορίτσι απο το τιμημένο Κιλκίς προσπαθεί να μας πείσει τον τελευταίο καιρό μέσα απο την σελίδα της στο Ίνσταγκραμ ότι είναι «μονδέλο». Και να οι φωτογραφήσεις και να οι προωθήσεις και να οι πληρωμές. Όμως εμείς που δεν ξεχνάμε και έχουμε πλούσιο αρχείο, είπαμε σήμερα να συγκρίνουμε λίγο την παλιά με τη νέα εικόνα της. Και πλεόν αναρωτιόμαστε. Πόσες αλλαγές έχει κάνει στη μούρη της η Φαιούλα; Καταρχάς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η «μύτη-μπουγατσομάχαιρο» δεν υπάρχει στις νέες εικόνες. Είναι πλαστική; Είναι ρετούς; Πάντως δεν υπάρχει η συμπαθητική αν και με καμπούρα μυτούλα απο το παρελθόν. Επίσης σα να φούσκωσαν τα πάνω χείλη της. Δείτε λίγο στην παλιά εικόνα της; Η κοπελίτσα δεν έχει… πάνω χείλη.

Δείτε ακόμα: Φατσέας junior! Ο γιος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση πήρε τη γοητεία του πατέρα του (Pics)

Κι όμως είναι η Φαίη.Βρείτε τις διαφορές…

Η Γιαγιά μου λέει ότι: «Άνθρωπος που δεν έχει πάνω χείλη κρύβει κακίες». Λέτε γι αυτό να τα φούσκωσε; Για να κρύψει και την ατέλεια στο πρόσωπο και την κακία της; Ποιος ξέρει. Ένα είναι το σίγουρο. Πώς η νέα εικόνα της Φαιούλας είναι λίγο ξένη… με την παλιά λαϊκη εικόνα που όλοι αγαπήσαμε στο Alter. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να σβήσει το παρελθόν της… αλλά μπορεί;

Πηγή: nassosblog
Close