Κιβωτός του Κόσμου  – Νέα στοιχειά  – Ποια γυναίκα στοχοποιεί ο Πάτερ Αντώνιος

Η γυναίκα που «στοχοποιεί» ο πατέρας Αντώνιος – Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα με παιδιά της «Κιβωτού»

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται οι έγγραφες εξηγήσεις του πατρός Αντωνίου, ο οποίος απολογήθηκε στην ανακρίτρια για τις καταγγελίες σε βάρος του περί ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών με ένα υπόμνημα 110 σελίδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», ο πατέρας Αντώνιος στις εξηγήσεις του φέρεται να στοχοποιεί μία νεαρή γυναίκα, πρώην παιδαγωγό σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία φέρεται πως εκδιώχθηκε μετά από καταγγελία ενός 16χρονου παιδιού ότι είχε προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του.

Στις συγκεκριμένες εξηγήσεις μάλιστα ο παπάς προσκομίζει και φωτογραφίες στις οποίες η παιδαγωγός φαίνεται να διασκεδάζει ένα βράδυ με τον 19χρονο που τον κατήγγειλε για ασέλγεια, αλλά και έναν ακόμα πρώην τρόφιμο της δομής.

Δείτε επίσης : Ναύπλιο : Στη φυλακή ο καθηγητής για βιασμό 15χρονου μαθητή

Παράλληλα περιλαμβάνονται και κάποια μηνύματα, τα οποία φέρεται να έχει στείλει η συγκεκριμένη γυναίκα σε κάποιον άλλον ανήλικο επίσης τρόφιμο της δομής.

Ο λόγος που προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια ο πατέρας Αντώνιος είναι προκειμένου να συνδέσει τον 19χρονο που τον έχει καταγγείλει με μία γυναίκα που φέρεται να έχει βεβαρημένο ιστορικό στην «Κιβωτό» και να έχει εκδιωχθεί από τη δομή λόγω της συμπεριφοράς της.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά του πατρός Αντωνίου, η νεαρή γυναίκα εκδιώχθηκε από τη δομή το 2018 μετά και την καταγγελία που έγινε σε βάρος της.

Πάντως άτομα από το περιβάλλον της ανέφεραν στην εκπομπή «TLive» ότι τα όσα της προσάπτουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Εννοείται ότι δεν ισχύει το περιστατικό που καταγγέλθηκε. Όλα αυτά ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού. Υπήρχε μία αντιζηλία και κάποια παιδιά διαχώρισαν τις θέσεις τους με τους παιδαγωγούς. Το αγόρι ήταν εκείνο που έβλεπε το παιδί κάπως διαφορετικά, δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι και το παιδί κάποια στιγμή τα πήρε όλα πίσω. Η ίδια η παιδαγωγός ήθελε να φύγει από τη δομή, γιατί μετά από αυτό δεν αισθανόταν καλά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι επίμαχες φωτογραφίες

Στις επίμαχες φωτογραφίες που έφερε ενώπιον της ανακρίτριας ο πατέρας Αντώνιος αποτυπώνεται η συγκεκριμένη παιδαγωγός αγκαλιά με τον 19χρονο και τον άλλον τρόφιμο δομής.

Στη μία φωτογραφία οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ στην άλλη τα φαγητά και τα ποτά που κατανάλωσαν.

«Διαπιστώθηκε από τους υπεύθυνους της Δομής ότι η συγκεκριμένη παιδαγωγός, άγνωστο με ποιον τρόπο, είχε αποκτήσει επαφές τόσο με τον 19χρονο καταγγέλλοντα, όσο και μ’ ένα ακόμη αγόρι, τους οποίους ενίσχυε αλλά και τους διευκόλυνε στις μετακινήσεις τους», αναφέρει στις εξηγήσεις του ο επικεφαλής της «Κιβωτού».

Πάντως όσο αφορά τις φωτογραφίες, το περιβάλλον της παιδαγωγού, αναφέρει πως ήταν μία απλή έξοδος για φαγητό σύμφωνα με το nassosblog.gr . «Το ένα αγόρι έχει ενηλικιωθεί και έχει φύγει από τη Δομή και το άλλο, ο 19χεονος είχε έρθει για να δει τον φίλο του. Οι φωτογραφίες είναι από το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχε να τους δει πολύ καιρό, της έστειλαν ένα μήνυμα και βγήκαν για ένα φαγητό. Τους ξέρει πολλά χρόνια και τους δύο από τη Δομή».

Τι αναφέρουν τα μηνύματα

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος προσκόμισε και μηνύματα της γυναίκας σε ανήλικους τρόφιμους της Κιβωτού.

Δείτε επίσης : Τραγωδία : Βρέθηκε νεκρός ο γιος γνωστής δημοσιογράφου

«Και να ερχόμουν ούτε θα μπορούσα να σ’ αγκαλιάσω, ούτε να σου μιλήσω», «Σ’ αγαπώ πολύ», «Πολύ χάρηκα που σας είδα, μεγαλώσατε και μην σχολιάσεις, ίδια είμαι και κούκλα όπως πάντα», «Να έρθω να σε απαγάγω, δεν κολώνω, ξέρεις», «Άνετα ερχόμουν», «Θα μπορείς να στέλνεις με τον παπά εδώ; Σβήνε το μήνυμα μην γίνει καμία στραβή», «Θέλω να κανονίσεις να κατέβεις, να πάμε καμία βόλτα ή και για φαγητό, δύσκολο αλλά…», είναι μερικά από τα μηνύματα.

 

Πάντως το περιβάλλον της παιδαγωγού κάνει λόγο για πλάκα μεταξύ της ίδιας και του ανήλικου. «Ήταν μηνύματα μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δε σημαίνουν κάτι αυτά τα μηνύματα. Ως παιδαγωγός είχε μία καλή σχέση με τα παιδιά και όταν έφυγε από τη δομή, επειδή δεν επιτρεπόταν να έχει πια επαφές και σχέσεις, κάποια παιδιά τς έστελναν μηνύματα να πάνε βόλτα. Δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Απλά δεν ήθελε να μπλέξει το παιδί, αν τους έβλεπε κάποιος», συμπληρώνει το περιβάλλον τις γυναίκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close