Κολωνός 12χρονη : Tα στοιχεία που καίνε τη μάνα

Κολωνός 12χρονη : Δέχομαι απειλές, λέει η υπεύθυνη του οίκου ανοχής

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως δέχεται απειλές.  Της σπάσανε το τζάμι και όπως ισχυρίζεται την παίρνουνε τηλέφωνο και τις λένε να κλείσει το στόμα της γιατί θα την βρούνε σε χαντάκι

Η μητέρα της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό πήρε Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου οποία κατηγορείται για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η 36χρονη κατηγορούμενη φέρεται πως συνεργούσε στο να εκδίδεται το 12χρονο παιδί, αφού έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, όπως συνομιλίες και μικροεμβάσματα σε λογαριασμό της, ενώ αναφορά για χρηματικά ποσά που εισέπραττε, φέρεται να έχει κάνει ακόμη και η ίδια της η κόρη! Στοιχεία που εφόσον επιβεβαιωθεί ότι συνδέονται με μαστροπεία, αναμφίβολα πρόκειται για μια συμπεριφορά που ξεπερνά τα όρια της παρανομίας και προκαλεί εύλογα την οργή της κοινωνίας.

Αυτό το οποίο επίσης φαίνεται από στοιχεία, είναι μία διάθεση της κατηγορούμενης μητέρας να «διαπραγματευτεί» με την πλευρά του Ηλ. Μίχου σύμφωνα με το ,στέλνοντας γραπτά μηνύματα στη σύζυγο του 53χρονου, αφού πληροφορήθηκε για την έρευνα των Αρχών και πριν προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του. Σύμφωνα με τον Alpha, σε ένα από αυτά ανέφερε

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη: Δάγκωσε ελεγκτή τον κλώτσησε και πήγε να το σκάσει από το παράθυρο

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω;». Λίγες μέρες αργότερα, φέρεται να έστειλε «Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Οπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω».

Κολωνός 12χρονη : Tα στοιχεία που καίνε τη μάνα

Η ίδια η μητέρα, πάντως, αρνείται μετ’ επιτάσεως την κατηγορία, αναφέροντας πως δεν γνώριζε πως η κόρη της εκδιδόταν από τον Ηλ. Μίχο. Κάτι που, σύμφωνα με το δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, υποστηρίζουν και τα παιδιά της, που ταυτόχρονα είναι και αδέλφια της 12χρονης καταγγέλλουσας. «Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Δείτε επίσης :Νίκαια : Υπό την απειλή όπλου Βί@ζαν την 14χρονη

Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν σημαίνει ότι συνέδραμε στη μαστροπεία, είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται στο σπίτι του Ηλ. Μίχου», δήλωσε ο συνήγορος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη επικαλείται μία σειρά από μηνύματα που έστειλε στον Ηλ. Μίχο, στα οποία, όπως υποστηρίζει, φαίνεται ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν συμβεί. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close