Κολωνός : Η πρώτη δημόσια δήλωσή του γιου του 53χρονου  Ηλία Μίχου

Ο γιος του 53χρονου κατηγορουμένου Ηλία Μίχου Παναγιώτης Μίχος σε ανάρτηση κατάθεση ψυχής για τις κτηνώδεις πράξεις που διέπραξε ο πατέρας του

«Η διεύθυνση της εφημερίδας “Το Βήμα” με απέλυσε τη Δευτέρα», έγραψε πριν από λίγο στα social media, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, γιος του 53χρονου που εξέδιδε και βίαζε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό αναρωτώμενος αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Δείτε επίσης : Κολωνός :Η άγνωστη συνάντηση της μητέρας της 12χρονης με τον 53χρονο στα κρατητήρια

Κολωνός : Η πρώτη δημόσια δήλωσή του γιου του 53χρονου Ηλία Μίχου

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Δείτε επίσης : Αυτοκτόνησε 12χρονος μαθητής  Φόβοι για παιχνίδια θανάτου

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη», έγραψε ο Παναγιώτης Μίχος.

Close