Κολωνός: Ο γιος μου είναι λεβέντης – Αναφέρει ο πατέρας του 53χρονου

Κολωνός: Ο πατέρας του 53χρονου απο τον Κολωνό αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον γιο του.

Δεν μπορεί να το έκανε το παιδί μου αυτό για λεφτά. Εγώ έχω λεφτά. Θα του έδινα παιδί μου πάρε, αναφέρει  ο πατέρας του 53χρονου. `

Για τις κατηγορίες εις βάρος του 53χρονου γιου του από τον Κολωνό, μίλησε ο πατέρας, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα για τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μίλησε ο πατέρας του στην εκπομπή του Alpha «T-Live». Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παιδί λεβέντης.

Δείτε ακόμη Κολωνός : Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις : Έχουν 16 από τους βιαστές της 12χρονης – Πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών ο δεύτερος συλληφθέντας

Τον έχω μεγαλώσει μέσα στα πούπουλα, μέσα στα λεφτά». «Είναι ένας άριστος επαγγελματίας. Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Εγώ δέκα φορές που έρχομαι στην Αθήνα, του λέω, το χέρι σου αγόρι μου κόψτο λίγο. Σε όλους έδινε.

Δείτε ακόμη Πάτρα: O Αλέξης Κούγιας λέει πως είναι fake news οι διαρροές από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Έρχονται μηνύσεις

Δεν μπορεί να το έκανε το παιδί μου αυτό για λεφτά. Εγώ έχω λεφτά. Θα του έδινα παιδί μου πάρε. Όταν αγόρασε το σπίτι, του έδωσα 40 εκατομμύρια τότε. Δεν έχει ανάγκη το παιδί μου να πάει να πουλήσει αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα».

Ερωτηθείς για το αν είχε δει το 12χρονο κορίτσι, ο πατέρας του 53χρονου απάντησε: «Όχι δεν το είδα και δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλώς και μόνο σου λέω για τον γιο μου.

Δείτε ακόμη Φρίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 12ΧΡΟΝΗ : 100 άτομα την κ@κοποίησαν σ@ξουαλικά

Βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο για τα λεφτά ο γιος μου; Ο γιος μου είναι στις Εκκλησίες, τον Επιτάφιο, σηκώνει το Σταυρό. Σοβαρά μιλάτε τώρα;».

«Κι αυτά τα μαχαίρα του έδωσα κι εγώ κάποτε ένα εδώ να το πάρει να το έχει και να το δείχνει» δήλωσε στη συνέχεια ο πατέρας καθώς όπως υποστήριξε ο γιος του ήθελε να ανοίξει ένα μουσείο με τις αντίκες που έχει στη συλλογή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close