Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Αυτή είναι η  αιτία θανάτου του

Η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.30

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση “Μαζί για το παιδί”.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση “Μαζί για το παιδί”.

Δείτε ακόμη «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου» Ο Άκης Δήμας σοκάρει με την αποκάλυψή του!

Λαυρέντης Μαχαιριτσας: Σήμερα η κηδεια του αγαπημένου τραγουδιστη

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέθανε τα ξημερώματα, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία 63 ετών, με την ΠΟΕΔΗΝ να τονίζει ότι αν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού «θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης».

Πηγή από το γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου Βόλου, επιβεβαίωσε μιλώντας στο LiFO.gr ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο, λίγα λεπτά πριν τις 7π.μ, αλλά σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ είχε δεχτεί κλήση στις 4:30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ είχε καλέσει η ίδια η κόρη του τραγουδοποιού, μόλις αντιλήφθηκε το καρδιακό επεισόδιο του πατέρα της. Άλλωστε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

«Για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δεν είχε βάρδια. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για επείγον περιστατικό από την περιοχή Πτελεό Μαγνησίας στις 04:27 το πρωί», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον καλλιτέχνη. Μιλώντας στο LiFO.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός επιβεβαίωσε πως η ανακοίνωση αφορά στον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σχολιάζοντας πως αν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενδεχομένως να είναι διαφορετική η κατάληξη. «Αμέσως κινητή ιατρική μονάδα ξεκίνησε από τον Βόλο, η απόσταση είναι 70 χλμ με μεγάλο μέρος της διαδρομής να είναι επαρχιακός δρόμος καθώς στο Κέντρο Υγείας, το οποίο απέχει 30 χλμ από το Πτελεό. Όταν έφτασε στο σημείο, 45 λεπτά περίπου μετά ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους διασώστες και τον ιατρό του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Δείτε ακόμη Όλη η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του 14χρονου παιδιού

Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης», τονίζεται στην ανακοίνωση. «Υπάρχουν 3 Ασθενοφόρα στη βάρδια στο ΕΚΑΒ Βόλου που δεν προλαβαίνουν να καλύψουν και τις ανάγκες των ορεινών περιοχών καθώς οι αποστάσεις είναι δυσπρόσιτες και μεγάλες. Όταν δεν διαθέτουν ασθενοφόρα τα Κέντρα Υγείας και καλούν ασθενοφόρο από το σταθμό του ΕΚΑΒ Βόλου οι διακομιδές καθυστερούν έως και 4 ώρες. Πόσα τραγικά περιστατικά πρέπει να συμβούν για να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας με πληρώματα ασθενοφόρου», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: www.lifo.gr

 

Close