Λουκία Πιστιόλα: Πώς είναι η ''αρραβωνιαστικιά'' του Ζάχου Δόγκανου 22 χρόνια μετά

Η αιώνια μνηστή του Ζάχου Δόγκανου ήταν η πιστή Ελένη, που υποδυόταν η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα.

Υπήρξαν πρόσωπα που τη δεκαετία του 1990 έμπαιναν στα σπίτια μας μέσα από την μικρή οθόνη και μας γίνονταν τόσο οικεία ώστε ξεχνούσαμε τα ονόματά τους και στο μυαλό μας έμεναν πάντα με το όνομα των ρόλων τους. Κι αν αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιάννη Μπέζου λόγω της τεράστιας τηλεοπτικής πορείας του, σίγουρα ισχύει για πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του όπως η Λουκία Πιστιόλα.

Δείτε ακόμα: Tο «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές (pics)

Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα ήταν εκείνη που υποδύθηκε την Ελένη, την αιώνια αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου στο ριμέικ της σειράς «Εκείνες κι εγώ» που πραγματοποιήθηκε για τον ΑΝΤ1 το 2016, 22 χρόνια πριν. Η Λουκία Πιστιόλα εκτός από συνάδελφος υπήρξε και οικογενειακή φίλη του Γιάννη Μπέζου για τον οποίο είχε περάσει οντισιόν προκειμένου να συμμετέχει στη σειρά στις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά.

Παρά την επιτυχία της σειράς η Λουκία Πιστιόλα συνέχισε με λίγες επιλεκτικές δουλειές την πορεία της στην τηλεόραση και από το 2008 και έπειτα στράφηκε αποκλειστικά στο θέατρο. Τελευταία της δουλειά ήταν η περσινή «Καρφίτσα» της Ελένης Ζιώγα όπου μάλιστα έπαιξε μαζί με το γιο της, Έκτορα Λιάτσο.

Δείτε ακόμα:Αγνώριστη: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου Next Top Model;

Δες παρακάτω τις τελευταίες κοσμικές της εμφανίσεις.

Λουκία Πιστιόλα: Πώς είναι η ''αρραβωνιαστικιά'' του Ζάχου Δόγκανου 22 χρόνια μετά

Λουκία Πιστιόλα: Πώς είναι η ''αρραβωνιαστικιά'' του Ζάχου Δόγκανου 22 χρόνια μετά

Λουκία Πιστιόλα: Πώς είναι η ''αρραβωνιαστικιά'' του Ζάχου Δόγκανου 22 χρόνια μετάNDP Photo Agency

Πηγή: ladylike
Close