σύλληψη-για-τον-Μάνο-Δασκαλάκη-και-την-αδερφή-της-Ρούλας Πισπιρίγκου-

Μαρτυρία που σοκάρει: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουμε κακό στον Μάνο Δασκαλάκη. Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Πάτρα με μάρτυρα που σοκάρει να ισχυρίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουν κακό στον Μάνο Δασκαλάκη.

Οι εξελίξεις για τα γεγονότα της Πάτρας τις τελευταίες μέρες έχουν καθηλώσει το πανελλήνιο με τους πολίτες οργισμένους να ζητούν δικαίωση για τις τρεις ψυχούλες που χάθηκαν. Μία μαρτυρία φωτιά έρχεται να “κάψει” την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουν κακό στον Μάνο Δασκαλάκη. Τι ισχυρίστηκε ο μάρτυρας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας; Διαβάστε παρακάτω:

Μαρτυρία που σοκάρει: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουμε κακό στον Μάνο Δασκαλάκη

Μία μαρτυρία που σοκάρει για την Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπει το φως της δημοσιότητας με έναν μάρτυρα που φαίνεται πως εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούμενη τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία αφού δεχόταν απειλές.

μαρτυρία-για-την-Πάτρα-η-Ρούλα Πισπιρίγκου-έψαχνε-άνθρωπο-να-κάνει-κακό-στον-Μάνο Δασκαλάκη-

Ο μάρτυρας μίλησε διατηρώντας την ανωνυμία του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι” και υποστήριξε πως σύντομα θα καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές όλα όσα γνωρίζει. Ο μάρτυρας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν είχε κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Δείτε ακόμα Η Ρούλα Πισπιριγκου μιλάει μέσα από ΓΑΔΑ:Ο Μάνος φοβάται μη μπει φυλακή αυτός και ο πατέρας του

Ήθελε να μάθει για την πρόοδο της έρευνας σχετικά με τον θάνατος της Τζωρτζίνας ενώ ακόμη τον ρώτησε αν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών “σπάει” μέσα σε 15 λεπτά.

μαρτυρία-για-την-Πάτρα-η-Ρούλα Πισπιρίγκου-έψαχνε-άνθρωπο-να-κάνει-κακό-στον-Μάνο Δασκαλάκη-

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την 33χρονη η φερόμενη ως δράστης του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο για να κάνει κακό στον άντρα της. Συγκεκριμένα ήθελε να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει έτσι ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα.

Ο μάρτυρας είπε πως στην Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως δεν έχει επαφές με τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει άλλους ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους. Σοκ στο πανελλήνιο, προκάλεσε μία φράση που μετέφερε ο μάρτυρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και που υποστήριξε πως την ξεστόμισε η Πισπιρίγκου.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περί ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με τον μάρτυρα λοιπόν η Ρούλα Πισπιρίγκου του είπε πως “αν πέσω σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου”. Στο τέλος ο μάρτυρας είπε πως πιστεύει ότι και ο πατέρας κάτι γνωρίζει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάρτυρας όταν ρωτήθηκε για το τι εντύπωση του άφησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκείνος απάντησε:

μαρτυρία-για-την-Πάτρα-η-Ρούλα Πισπιρίγκου-έψαχνε-άνθρωπο-να-κάνει-κακό-στον-Μάνο Δασκαλάκη-

«Eίχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close