Πάτρα: Θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Τη Δευτέρα αναμένεται η απολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.
Στο Live News μίλησε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, με την οποία είχε επικοινωνήσει η 33χρονη ζητώντας τη νομική της υποστήριξη όταν είχαν πεθάνει τα δύο πρώτα κορίτσια, η Μαλένα και η Ίριδα.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ : Οι Συγκλονιστικές εξελίξεις της Πάτρας- Νικολούλη Ψόφα

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη  Πάτρα: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περί ξυλοδαρμού

«Η κυρία Πισπιρίγκου είχε επιδιώξει να με συναντήσει σε προγενέστερο χρόνο, όταν είχαν ήδη πεθάνει τα δύο πρώτα παιδιά και πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είχε παρακολουθήσει τη δίκη της μικρής Άννυ και με είχε παρακολουθήσει ως συνήγορο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα άτομο που παρακολουθούσε τηλεόραση, υποθέσεις και εγκλήματα, και ζητούσε τότε τη νομική μου υποστήριξη», είπε.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μάνο και Ρούλα

«Μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον γιατί δεν μου είχε φέρει ποινική δικογραφία να μελετήσω. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος τότε, δεν ήταν ούτε κατηγορουμένη ούτε ύποπτη, συνεπώς αυτό που της είπα και της ίδιας είναι ότι δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη και των συνεργατών μου».

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα : Άν ήμουν μόνη Η αντίδραση της Πισπιρίγκου όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας Βίντεο

«Το ένστικτο, η πείρα μου δεν μου έδινε την αίσθηση… Είχε χάσει δύο παιδιά και αυτό με συγκλόνισε. Όταν ακούω στην άλλη γραμμή μία χαροκαμένη μάνα, συνήθως δεν με καλούν οι ίδιες, αλλά κάποιος συγγενής. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έβαζε τελεία. Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά. Της είχε πει χαρακτηριστικά ότι αγορεύει μόνη της».

Δείτε ακόμη  Πατρα Σοκάρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες

Σύμφωνα με το nassosblog , η κ. Παναγοπούλου περιέγραψε ένα άτομο που ήθελε να ελέγχει καταστάσεις, ενώ τόνισε πως η 33χρονη είχε νομικές και τοξικολογικές γνώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close