Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό δέχτηκε 49χρονη – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό δέχτηκε 49χρονη – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το best tv η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.

Αστυνομία

Δείτε ακόμη Θα βράσουμε: Έρχονται 40ρια μετά το Δεκαπενταύγουστο

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης που εργάζεται.

Λάρισα-Αστυνομία

Δείτε ακόμη Γυναικοκτονία Περιστέρι : Δύο Πακιστανοί βοήθησαν τον δολοφόνο της Νικολέτας

Τότε δέχθηκε επίσης από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό δέχτηκε 49χρονη - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Δείτε ακόμη Άνδρος: Τα πρώτα λόγια του 15χρονου που τραυματίστηκε από ταχύπλοο Γιατί μου κόψανε το χέρι;

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού. Σύμφωνα με το tlife, την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close