Μεθώνη : Με δαγκωματιές από ζώα βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά του ζευγαριού

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί πριν από περίπου ένα μήνα – Εντοπίστηκαν στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» στον Ταΰγετο

Η κόρη τους είχε γράψει νωρίτερα, «τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ», έγραψε η κόρη τους νωρίτερα.

Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε να έχει πέσει σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους σύμφωνα με το  nassosblog.gr . Λίγα μέτρα πιο μακριά και έξω από το αυτοκίνητο βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία και οι σοροί των αγνοούμενων. Η επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών ήταν δύσκολη καθώς ο γκρεμός ήταν απότομος. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου, εδώ και σαράντα μέρες, ενώ είχαν εξαφανιστεί μαζί με το αυτοκίνητό τους. Το προηγούμενο διάστημα είχε οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση για την αναζήτηση και τον εντοπισμό τους στην περιοχή, με τη συνδρομή και της εθελοντικής ομάδας ΟΑΚ 4X4 Μεσσηνίας, με drone αλλά και πεζές περιπολίες.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ Ρόδος : Στη φυλακή ο Βαγγέλης για τη δολοφονία του πατέρα του

Έρευνες με drone διενεργούσε και η ΕΛ.ΑΣ. Το υλικό που συγκεντρώθηκε αξιολογήθηκε και μελετήθηκε εξονυχιστικά. Καρέ-καρέ εξετάστηκε, και έτσι εντοπίστηκε το μπλε αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της γυναίκας βρέθηκε μπρούμυτα ενώ στο άψυχο κορμί της υπάρχουν δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Η Τζουλιάνα – Λουκρίσια Ρόμπινσον, κόρη του ζευγαριού, είχε μιλήσει στο «Τούνελ», ζητώντας να γίνουν νέες έρευνες σε απόκρημνα σημεία.

«Κανείς δε μου έχει πει κάτι νεότερο, το μόνο που μου λένε είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι θα με ενημερώσουν αν βρούνε κάτι, αλλά πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα. Γνωρίζω πως είναι νεκροί… Ξέρω πως άφησαν το σπίτι… Τους ξέρω απέξω και ανακατωτά. Αν ήταν να πάνε σε κάποιο μέρος, θα μου το έλεγαν. Μπορώ να σας πω πάρα πολλά μέρη στα οποία τους άρεσε να πηγαίνουν.

Οπουδήποτε με ερείπια, σε όποιο μέρος χρονολογείται από την κλασική εποχή, τη μινωική ή τη μυκηναϊκή, λάτρευαν τέτοιου είδους μέρη. Αλλά δεν πρόκειται να είναι εκεί… Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στην φαντασία ότι είναι κάπου ζωντανοί, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια…», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο και το αμάξι δεν εντοπίστηκε. Οπότε πρέπει να ήταν σε κάποιο παράδρομο ή σε κάποιο σημείο που δεν καλυπτόταν από κάμερες. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως βρήκαν μία απότομη στροφή και έπεσαν από τον γκρεμό. Αυτό που θα ερευνούσα, θα ήταν σε κάποιο παράδρομο και οπουδήποτε υπάρχει απότομος γκρεμός….».

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (5/3/2023 ) στην Αττική

Μιλώντας για το σημείωμα που φαίνεται να άφησαν πίσω οι γονείς της για εκείνη, είπε: «Δεν το έχω δει, αλλά η φρασεολογία και ο τρόπος που το έγραψαν, είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενα από εκείνους. Είναι αυτοί… Είναι ο τρόπος που οι γονείς μου θα έλεγαν κάτι. Το μόνο που ελπίζω είναι πως κάποιος θα βρει τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ή το οτιδήποτε, δεν ξέρω… Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο…».

Close