Μητέρα στην Κύπρο πουλούσε βίντεο, στα οποία παρενοχλούσε σεksουαλικά τα παιδιά της-Ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου

Μία ιστορία που σόκαρε τόσο την Κύπρο, όσο και την Ελλάδα. Αφορά στην αποτρόπαια πράξη μίας μη-τέρας, όπου ενώ kακοποιούσε τα παιδιά της, τα βιντεοσκοπούσε και τα πουλούσε. Το περιστατικό πήγε στα δικαστήρια, όπου και καταδικάστηκε με βαριά ποινή φυλάκισης.

Πρόκειται για την Jodie Little, η οποία διέπραξε τις αρρωστημένες πράξεις της στο σπίτι της στην Κύπρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 30χρονη, γνωστή με τα ψευδώνυμα «devil b**** 666» και «Queen of Tabbo» καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για τα αποτρόπαια εγκλήματά της.

Είχε συλληφθεί τον προηγούμενο Ιούνιο, όταν η Βρετανική Αστυνομία διαβίβασε πληροφορία στη αστυνομία. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή της ανακάλυψαν ότι είχε λήξει η βίζα της και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης Χρύσα Παππά: Λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας η «αστυνόμος Τατιάνα»; Δείτε τι είπε για το γάμο της η γνωστή ηθοποιός!

Μια ανώνυμη πηγή στο Ηνωμένο Βασίλειο ειδοποίησε ότι η 30χρονη Jodie Victoria Little παρενοχλούσε σεksουαλικά τον 4χρονο γιο της και την 16 μηνών κόρη της, πουλώντας live βίντεο, σeksουαλικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη καταδικάστηκε σε 12ετη φυλάκιση μετά την παραδοχή της για τα εγκλήματά της.

Στο δικαστήριο παραδέχθηκε ότι είχε σεksουαλική δραστηριότητα με τον 13 ετών γιο της, με τις τρεις κατηγορίες να αφορούν διανομή άσεμνων φωτογραφιών παιδιού και προσφορά βίντεο με σεksουαλική κakοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο: «Το κίνητρο της 30χρονης ήταν τα λεφτά. Τα εγκλήματά της είναι αποτρόπαια και είναι από τα παραδείγματα, τα οποία δείχνουν ότι επιδεινώνεται η σεksoυαλική καkoποίηση παιδιών στο διαδίκτυο. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας γι αυτή την υπόθεση για να σταματήσουμε τα εγκλήματα της Little».

Δείτε επίσης Ανησυχία για την επανεμφάνιση της ιλαράς στην Ελλάδα

Close