Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για τον φόνο της Φαίης από τη Νέα Μάκρη – Συγκλόνισε ο πατέρα της

Άσχημες μνήμες ξυπνούν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών καθώς ξεκίνησε εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για τη δολοφονία της Φαίη Μπλάχα την Άνοιξη του 2013 στη Νέα Μάκρη από τον σύντροφο της Βαγγέλη Στεφανάκη. Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Η υπόθεση συγκλόνισε το Πανελλήνιο καθώς όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ο νεαρός διατηρούσε δεσμό και με την αδελφή της κοπέλας του Μαρία-Ελένη, η οποία σήμερα απουσίαζε από το δικαστήριο και έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 5 ετών, με αναστολή , καθώς κρίθηκε ένοχη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Σήμερα ο νεαρός κατηγορούμενος που δίνει μάχη για να έχει καλύτερη ποινική μεταχείρισή τόνισε στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες που έχω βυθίσει στο πένθος και στην στεναχώρια. Βέβαια, έγινε το κακό αλλά ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα γίνει κάτι τέτοιο . Αυτή είναι η αλήθεια» είπε απευθυνόμενος στο δικαστήριο.

Συγκλονιστική η κατάθεση του πατέρα

Από την πλευρά του ο πατέρας της Φαίη στην κατάθεση του έκανε λόγο για επαγγελματικό χτύπημα. «Ήταν ένα επαγγελματικό χτύπημα, μου είπαν οι γιατροί» κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας της 23χρονης Φαίης, Αντώνης Μπλάχας, ο οποίος συμπλήρωσε «Με χαστούκια και κλωτσιές δεν πεθαίνει κανένας».

Ο άνδρας επισήμανε στην κατάθεση του πως: «Εκείνη την περίοδο η γυναίκα μου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μαζί μας έμενε μόνο η Φαίη , η μεγάλη μου κόρη είχε παντρευτεί . Οι σχέσεις της με τον σύζυγο της δεν ήταν καλές, υπήρχε περίπτωση διαζυγίου. Ο γαμπρός μου είχε φύγει από το σπίτι και τα κορίτσια συγκατοίκησαν για λίγες ημέρες.

Ήξερα από το Μάρτιο 2013 οτι είχε σχέση η Φαιη με τον κατηγορούμενο αλλά δεν γνώριζα από πότε. Τον πρώτο καιρό ήταν χαρούμενη, ευχαριστημένη. Λίγες ημέρες πριν από το συμβάν , όμως, ήταν μέσα στα νεύρα και ξαναγύρισε στο πατρικό . Την ρώτησα τι έγινε και εκεινη μου ειπε οτι η αδελφή της προσπαθεί να της πάρει το φίλο . Εκείνες τις ημέρες είχα δει πράγματι τον κατηγορούμενο ,τουλάχιστον δυο φορές, να επισκέπτεται το σπίτι της μεγάλης μου κόρη και πέρασε εκεί το βράδυ. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις για το θέμα…

«Της είχα πει ότι πρέπει να χωρίσει»
Και ερχόταν στο σπίτι η Φαίη ήταν αναστατωμένη. Η Φαιη έλεγε ότι υπήρχαν προβλήματα που προσπαθούσαν να τα λύσουν . Εγώ ζήτησα από τη Μαρία – Ελένη να μην δέχεται τον Στεφανάκη στο σπίτι της. Εκείνη , όμως, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα και η Φαιη έκλαιγε και μου είπε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, ότι η αδελφή της προσπαθούσε να της τον πάρει και πως εκείνος την είχε χτυπήσει δυο φορές, μετά από λογομαχία. Μια φορά, μάλιστα, όπως έμαθα αργότερα, την χτύπησε στο αυτί και πήγε στο Κέντρο Υγείας αλλά εγώ τότε δεν γνώριζα τι είχε γίνει . Τη συμβούλευα να χωρίσει γιατί της είπα ότι «αν είναι να σε αγαπάει με αυτόν τον τρόπο … » Εγώ ήθελα να κάνουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί αλλά δεν πρόλαβα.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close