Γλυκά Νερά  – Χρυσηίδα Δημουλίδου : Ο πιλότος δεν ήθελε να τη σκοτώσει – Η Καρολάιν ήταν αδιάφορη με την κόρη της

Η απίστευτη ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου  σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την άτυχη Καρολάιν : η Καρολάιν «μαγεύτηκε» σε πολύ μικρή ηλικία από τον πιλότο, που παρόλα αυτά από «Θεός» άρχισε να μεταβάλλεται σε «συνηθισμένο άνθρωπο με τις οποιαδήποτε αδυναμίες του, κούραση, λάθη, κακή συμπεριφορά.

Για μένα είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του”, ανέφερε  η συγγραφέας.

Σύμφωνα με την ίδια η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό σόου από δημοσιογράφους και εκπομπές, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εγκληματολογικούς αναλυτές παραπλανώντας το κοινό με παραπληροφόρηση αφού  «πουλάει», επίσης κατηγορεί την αστυνομία για τον τρόπο που συμπεριφέρεται λες και  συνέλαβε κάποιον καταζητούμενο εδώ και χρόνια serial killer.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στη ζωή του πιλότου

Ακόμη αναφέρει πως τα πράγματα είναι πολύ απλά αφού η Καρολάιν «μαγεύτηκε» σε πολύ μικρή ηλικία από τον πιλότο, που παρόλα αυτά από «Θεός» άρχισε να μεταβάλλεται σε «συνηθισμένο άνθρωπο με τις οποιαδήποτε αδυναμίες του, κούραση, λάθη, κακή συμπεριφορά».

«Ήταν εκεί που άρχισε να σκέπτεται πως ίσως ο γάμος της να ήταν λάθος, να μιλά για χωρισμό και να ψάχνει για σπίτι ώστε να φύγει από κοντά του. Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του, άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει και όλος αυτός φόβος να μετατρέπεται σε στρες που είναι το χειρότερο για έναν πιλότο. Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες. Οι προστριβές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές και εκείνος αδυνατώντας να αντιληφθεί τι συνέβαινε στο μυαλό μιας νέας κοπέλας που μόλις γέννησε, αντί να της παρέχει ουσιαστική βοήθεια, την άφηνε να βιώνει το εσωτερικό της μαρτύριο»

Δείτε επίσης : Μονή Πετράκη- Σοκαριστικές αποκαλύψεις : Σύριγγες, ναρκωτικά και φιλοξενία σε νεαρά αγόρια

Εν συνεχεία αναφέρει πως  ο 33χρονος πιλότος δεν πιστεύει πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της και πως «όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της ότι θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε».

«Ακόμη  δήλωσε ότι  η Καρολάιν, ίσως λόγω της σύγχυσης που και ή ίδια περνούσε ήταν κάπως αδιάφορη με την κόρη τους, ίσως και επικίνδυνη (τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί). Όχι πως δεν αγαπούσε το παιδί της, αλλά οι ευθύνες που προερχόταν από αυτό, την έκαναν να μην έχει τον πλήρη έλεγχο των πράξεών της. Εξάλλου δεν είχε καμία βοήθεια. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους εκείνο το μοιραίο βράδυ, το γεγονός είναι ένα. Κόπηκε το νήμα της ζωής της. Και μετά αντιλαμβανόμενος τι έκανε, δημιούργησε ένα επιπόλαιο σκηνικό για να μην φυλακιστεί και μείνει, όπως είπε, η κόρη του δίχως έστω τον ένα γονέα»

Επιπροσθέτως η συγγραφέας υποστηρίζει πως κατάλαβε από την αρχή  ότι  ο πιλότος διέπραξε τον φόνο αλλά δεν ήξερε  τον λόγο. Αργότερα κατάλαβε τι ακριβός συνέβη και μάλιστα αναρωτιέται πως δεν το κατάλαβε η αστυνομία αφού  ήταν  «φως φανάρι»

Δειτε επίσης : Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη Γωγώ: Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου

Ολοκληρώνοντας αναφέρει ότι  «δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι», και ακόμη ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά «θόλωσε το μυαλό του, ίσως επειδή πίστευε ότι είχε βρει τον αντικαταστάτη του», πυροδοτώντας το μένος των χρηστών του Διαδικτύου.

«Πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες. Για μένα, τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα, είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Όμως η εγκληματική πράξη είναι δικάσιμος και ο νόμος επιβάλει να τιμωρηθεί όπως του αξίζει διότι πέρα από δολοφονία, εμπεριέχει παραπλάνηση Αρχών, βασανισμό και θανάτωση ζώου εν ψυχρώ», τονίζει.

Δείτε την ανάρτησή της

Close