Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκλονισμένη  για τον  θάνατο της Φώφη Γεννηματά – Το δημόσιο μήνυμα

Συγκλονισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και την αποχαιρετά με ενα συγκινητικό αντίο  

Την τελευταία της πνοή άφησε η Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Ο πολιτικός κόσμος έχει βυθιστεί σε πένθος και μεταξύ άλλων, και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά με μία ανάρτηση στο Twitter.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως έχει καρκίνο, καθώς πρόσφατα διαγνώσθηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Δείτε επίσης : Η σοκαριστική αποκάλυψη του Χατζηνικολάου για τη Φώφη Γεννηματά: «Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και πίστευε…»

«Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​ Αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα», είχε δηλώσει σύμφωνα με το tlife.gr  σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Close