«Ο γιος μου είναι…»! Συγκλονίζει και σοκάρει η μάνα του «δράκου»! Δείτε τις ανατριχιαστικές τις δηλώσεις…

Φωνή σπασμένη. Συγκλονισμένη από το προσωπικό δράμα που ζει. Μια γυναίκα που ο κόσμος της γκρεμίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, από τη στιγμή που έμαθε ότι ο 30χρονος γιος της συνελήφθη κατηγορούμενος πως είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.

Η μητέρα του επωνομαζόμενου «δράκου του Αμαρουσίου», του νεαρού άνδρα που είχε έστηνε καρτέρι κυρίως σε υπόγειες διαβάσεις και περίμενε τα θύματά του, «σπάει» μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon «Αποκαλυπτικά». Ζητά επανειλημμένα συγγνώμη από τις γυναίκες που έζησαν τον τρόμο και από τις οικογένειές τους. Το παιδί μου είναι άρρωστολέει και προσθέτει πως δεν έχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν είναι δράκος όπως τον λένε. Είχε τώρα τελευταία μια σχέση, ένα χρόνο, ενάμιση, ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα. Και τον εγκατέλειψε… Της έδινε όλο ευκαιρίες και τελικά ήταν η χαριστική βολή. Χώρισε κι έφυγε. Και στις κοπέλες φαίνεται έβλεπε αυτήν» λέει η γυναίκα.

 

.youweekly.gr

Close