Ο γολγοθάς της Δαυιδούλας – παλεύει από πέντε μηνών με την επιληπτική εγκεφαλοπάθεια

Η μικρή Δαυιδούλα εχασε την όρασή της από το ένα μάτι και την κίνηση στο ένα πόδι και το ένα χέρι  

Τέλος δεν έχει ο γολγοθάς της οικογένειας της Δαυιδούλας Σταυράκη, του 13χρονου κοριτσιού που περνά μια πρωτοφανή περιπέτεια υγείας σχεδόν από τη στιγμή της γέννησής του. Η Δαυιδούλα, η ιστορία της οποίας έχει αναδειχθεί πολλές φορές από την εφημερίδα «Εspresso», πάσχει από επιληπτική εγκεφαλοπάθεια. Οταν ήταν πέντε μηνών εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο και έκανε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

«Το παιδί έμεινε ανάπηρο μετά το χειρουργείο. Εχασε την όρασή της από το ένα μάτι και την κίνηση στο ένα πόδι και το ένα χέρι, ενώ άρχισε να κάνει και σπασμούς» είχε πει παλιότερα στην εφημερίδα μας ο πατέρας της Αντώνης Σταυράκης.

Στη συνέχεια, έπειτα από μεγάλο αγώνα που έδωσε η οικογένεια με το τέρας της γραφειοκρατίας, η Δαυιδούλα πήγε το 2015 στο Λονδίνο σύμφωνα με το newsbreak.gr , ώστε να κάνει μια λεπτή χειρουργική επέμβαση για την επιληψία. Ωστόσο η βελτίωση που περίμενε η οικογένεια δεν ήταν η αναμενόμενη και το παιδί εξακολουθεί να πάσχει από την ασθένεια.

Δείτε επίσης : Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ : Κόπηκε η ζωή μας στη μέση  Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση

Όπως λέει σήμερα στην «Εspresso» ο κ. Σταυράκης, η οικογένεια συνεχίζει να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανταποκριθεί στα έξοδα της υγείας της μικρής, τα οποία είναι τεράστια. «Ο λογαριασμός του φαρμακείου για το τελευταίο δίμηνο έφτασε τα 790 ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σταυράκης. Το παιδί παίρνει για την επιληψία έξι φάρμακα την ημέρα, μερικά από τα οποία είναι πολύ ακριβά. Παράλληλα έχει πολλές ανάγκες και όλο εμφανίζονται καινούργιες, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν.

Δείτε επίσης : Γιώργος Τσίλικης για ΣΚΑΪ: : Νιώθω αηδία  Κοροϊδέψανε τον κόσμο.

Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια μπορεί να προσφέρει χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΙΒΑΝ GR 48017 11290006129010138323 (Τράπεζα Πειραιώς).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close