Ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του στο σχολείο: Θα κινηθώ νομικά

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε κι έσπασε το πόδι του στο διάλειμμα του σχολείου, αναφέροντας πως θα κινηθεί νομικά γι΄αυτό που έπαθε ο γιος του.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα, ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ανέφερε πως ο γιος του είναι σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση.

Δείτε ακόμα: Καιρός: Νέος χιονιάς το Σαββατοκύριακο! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Συγκεκριμένα, ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο.

«Επανέφεραν με τεχνητά μέσα και εξαρτήματα το γόνατο στη θέση του», εξήγησε ο πατέρας του.

Δείτε ακόμα: 5χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα 3ου βαθμού μετά από φαγητό σε ταβέρνα! (βίντεο)

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι παρά τις καιρικές συνθήκες και τον πάγο, το σχολείο του γιου του άνοιξε, ο πατέρας είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πως «το σχολείο λειτούργησε με εντολή αόρατης κακής δύναμης και πως ήταν δεδομένο ότι υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο».

«Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει από πλευράς δήμου και σχολείου να υπάρχει αλάτι ή τουλάχιστον να κρατήσουν τα παιδιά μέσα στα διαλείμματα», εκτίμησε ο ίδιος.

Δείτε ακόμα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που βαφτίζει τις καταιγίδες στην Ελλάδα – Πώς επιλέγει τα ονόματα

Τέλος, ο πατέρας δήλωσε ότι θα «οπωσδήποτε θα κινηθώ νομικά». «Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ευθύνες τρίτων», είπε προσθέτοντας πως «δε θέλω να υπάρξουν άλλοι γονείς σαν κι εμένα κι άλλα παιδιά σαν τον Ζαχαρία».

Πηγή: iefimerida
Close