Οικογενειακή Τραγωδία : Μωρό πέθανε από την πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του

Νεκρό δίπλα στον πατέρα του βρέθηκε ένα μωρό μόλις δύο ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της περιοχής, το παιδί πέθανε από την πείνα, αφού ο πατέρα του, 59 ετών κατέληξε μέσα στο σπίτι τους από φυσικά αίτια, στις 15 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ο πατέρας πέθανε από καρδιακά προβλήματα πριν από το μωρό και κανένας από τους δύο δεν έφερε τραύματα. Το παιδάκι πέθανε επειδή δεν κατάφερε να φάει, κάποιες μέρες μετά τον πατέρα του.

Δειτε επίσης : Θρίλερ στην Βούλα: Οδηγούσε επί 1,5 χιλιόμετρο χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα  Προκάλεσε μετωπική

Το αγοράκι και ο πατέρας του βρέθηκαν όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους, επειδή δεν είχαν πάει να παραλάβουν επιταγή επιδόματος. Και οι δύο βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, ενώ δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στο χώρο. «Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι υπήρχε και κάποιος άλλος μέσα στο σπίτι όταν πέθαναν», είπε ο αστυνομικός.

 Δείτε επίσης : Κιβωτός του Κόσμου : Υπήρξε καταγγελία και για ξυλοδαρμο τον Αύγουστο

Η μητέρα του μωρού και τα έξι του αδέλφια, όπως και η γιαγιά το ζουν. Το αγοράκι που πέθανε από την πείνα είχε γεννηθεί με κάποια γενετική δυσμορφία και μετά από πολλές επεμβάσεις και θεραπείες κατάφερε να περπατήσει.

Ο φάκελος για τους θανάτους πατέρα και γιου έκλεισε τώρα σύμφωνα με το nassosblog.gr , καθώς ολοκληρώθηκε η έρευνα των Αρχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close