Παλαιό Φάληρο : Συγκλονίζει η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ –  Έτσι έγινε η σύλληψη του γιου μου

Μετά τη σύλληψη του βιαστή με τα τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου, η μητέρα του η οποία είναι ταλαιπωρημένη κα αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διαμένει  θέλει να πετάξει έξω από το σπίτι – . Η ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live, η οποία βοήθησε τις Αρχές για την σύλληψη του  γιου της

Η σύλληψη

«Είπα στην αδελφή μου που ζει στην Αλβανία να δώσει το κλειδί του σπιτιού στους Αλβανούς Αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο σπίτι με γερανό, προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά ο γιος μου έσπασε τον γρύλο και το έσκασε. Έφυγε! Τους είπε ότι θα βάλει τα ρούχα του, αλλά τους κορόιδεψε. Πήγε σε ένα γκαράζ ενός φίλου του για να κρυφτεί, ωστόσο ο φίλος του πήρε την Αστυνομία κι έτσι τον έπιασαν» δήλωσε η μητέρα του συλληφθέντα.

Δείτε επίσης : Νεκρός γνωστός Ράπερ  Τον πυροβόλησαν

Το βράδυ του βιασμού

«Το πρωί μετά από εκείνο το βράδυ στις 23/10 ρωτούσα τον γιο μου πού βρισκόταν και εκείνος με έδειρε. Αναγκάστηκα να φωνάξω σε βοήθεια, δεν απαντούσε κανείς και με τράβηξε ξανά μέσα για να με χτυπήσει. Με έχει χτυπήσει πολλές φορές. Δεν ήξερα τον αριθμό να πάρω την Αστυνομία» είπε η μητέρα του 45χρονου στη Ρένα Κουβελιώτη.

Δείτε επίσης : Πετράλωνα Σοκαριστικές αποκαλύψεις : Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα τον βι@σμό του 7χρονου παιδιού Βίντεο

Η δημόσια συγνώμη της μητέρας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close