Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία τον θέλουν συνοδηγό στο τροχαίο.

Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία τον θέλουν συνοδηγό στο τροχαίο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η οικογένεια του αναφέρει πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο. 

Με μια μαρτυρία που ανατρέπει  τα πάντα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη υποστηρίζει πως ο Παντελής δεν οδηγούσε το τζιπ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο τραγουδιστής βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού.

Μετά από έρευνα που έγινε ,ήρθε στο φως μια νέα μαρτυρία που  σύμφωνα με την οικογένεια Παντελίδη, αποδεικνύει όλα όσα υποστήριζαν μέχρι τότε για το ατύχημα

Δείτε επίσης : Πάνος Γεωργιάδης : Η πραγματική εμπειρία μου επτά ημέρες στην εντατική με κορονοϊό.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση ,η οικογένεια Παντελίδη παραμένει στην άποψη  ότι ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο. Η μαρτυρία είναι σημαντική διότι ο μάρτυρας είναι εκείνος που είδε τον  Παντελή Παντελίδη τελευταία φορά, καθώς και τον βοήθησε να κάτσει στην θέση του συνοδηγού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου.

Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού.

Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».

Τι είπε στη κατάθεση του ο  50χρονος σερβιτόρος

: «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω. Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Σημειώνεται, ότι την Τρίτη έχουν κληθεί να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτες η Φρόσω Κυριακου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία.

 

 

Close