σύλληψη-για-τον-Μάνο-Δασκαλάκη-και-την-αδερφή-της-Ρούλας Πισπιρίγκου-

Πάτρα: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς ξέσπασε άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μάνο και Ρούλα. 

Ο καβγάς του ζευγαριού που έγινε σε γραφείο στην Πάτρα παρουσία θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Πάτρα-Μάνος

Δείτε ακόμη  Πάτρα : Άν ήμουν μόνη Η αντίδραση της Πισπιρίγκου όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας Βίντεο

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υποννοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χεριά.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη  Πατρα  Σοκάρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι υποψίες των γιατρών

Στο μεταξύ, οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, όπως υποστηρίζει το athensmagazine, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανερμήνευτα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη  Πάτρα: Πίνει μόνο νερό και τρώει φρυγανιές η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close