Πάτρα εξελίξεις :  Αυτό είχε δει η Τζωρτζίνα και το μαρτύρησε

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν –  Αυτό είχε δει η Τζωρτζίνα και το μαρτύρησε σε άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος  

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την Πελοπόννησο, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στο «Πρωινό».

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη μας παρουσιάστηκε ως μια σχέση αρραγής, καθώς στις συνεντεύξεις ήταν πάντοτε υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον, όμως στην πορεία των πραγμάτων και μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου, φαίνεται πως συνέβαιναν πολλά ανεξήγητα ανάμεσα τους που πιθανότατα έφεραν και τη δολοφονία των τριών κοριτσιών.

Δείτε επίσης : Πάτρα : Νέα στοιχεία στο φως Σε δύο στάδια η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος που μεταφέρει όλο αυτό το διάστημα σημαντικές πληροφορίες για το ζευγάρι, προέβη σε μια νέα αποκάλυψη σύμφωνα με το dailymedia.com.gr.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα και η Ρούλα Πισπιρίγκου από τότε φρόντιζε να μην επιτρέψει στη μεγάλη της κόρη να έχει συναναστροφές με τον Δασκαλάκη, ώστε να μην του μαρτυρήσει αυτά που είδε.

 

«Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο. Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Το εξώδικο της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Ομολόγησε τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου με μία φράση

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευση της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close