Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη. Τι του ζητάει;

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας καθώς αυτή την φορά η 33χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να στείλει μέσω του δικηγόρου της εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ομολόγησε τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου με μία φράση

Και ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απομονωθεί και δε μιλάει σε κανέναν δέχεται μια νέα έμμεση απάντηση από την πρώην γυναίκα του.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η αστυνομία ψάχνει το κρυφό κινητό της Πισπιρίγκου

Το περιεχόμενο του κειμένου βγήκε στη δημοσιότητα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει από τον πρώην σύντροφό της να λύσει κάποιες εκκρεμότητες, σύμφωνα με το dnews ,ενώ παράλληλα του ζητάει να μην έχει δικαιώματα πάνω σε κάποια ζητήματα.

Αναλυτικά το εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Μαρτυρία σοκ από γιατρό για την Ρούλα

Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφή μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σταματά το αυτό! Το παιδί είναι μία χαρά. Δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνία τύπου, που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close