Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις για Μάνο Δασκαλάκη και αδερφή της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις για Μάνο Δασκαλάκη και αδερφή της Πισπιρίγκου. Έρχονται συλλήψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, εκτιμά ο κύριος Ρουγκάλας.

Οι εξελίξεις στην Πάτρα είναι συνεχείς και ο κόσμος παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα με κομμένη την ανάσα. Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.Α.Σ., Χρήστος Ρουγκάλας εκτιμά πως έρχονται συλλήψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Διαβάστε παρακάτω:

Ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Ρουγκάλας μίλησε στον ΑΝΤ1 και προχώρησε σε μερικές εκτιμήσεις σχετικά με συλλήψεις που κατά την γνώμη του πλησιάζουν για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Οι ζωγραφιές σοκ που αποτυπώνουν την μητέρα

Επίσης ο κύριος Ρουγκάλας εκτιμά πως και η μητέρα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπη με κάποια σύλληψη. Επίσης ο κύριος Ρουγκάλας αποκάλυψε πως κάποιος μάρτυρας που ήταν παρόν στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας υποστήριξε πως το τάμπλετ της μικρής χτυπούσε κατά τη διάρκεια της κηδείας.

σύλληψη-για-τον-Μάνο-Δασκαλάκη-και-την-αδερφή-της-Ρούλας Πισπιρίγκου-

Να θυμηθούμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, επέμενε να βάλουν το τάμπλετ στα χέρια της μικρής και ο κύριος Ρουγκάλας θεωρεί πως εφόσον χτυπούσε εκείνη την στιγμή και λάμβανε ειδοποιήσεις μπορεί το τάμπλετ να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορικά με τα άλλα δύο παιδιά, ο κύριος Ρουγκάλας εκτιμά πως μέσα στην βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τους θανάτους τους. Δεν δίστασε να μιλήσει και για την σπιτονοικοκυρά αναφέροντας στον Γιώργο Παπαδάκη ότι:

Δείτε ακόμα Πάτρα: Πέθανε, αφήστε την φώναζε η Ρούλα -Τί πίστευε για Μάνο και ΕΛΑΣ

«Tα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει.

σύλληψη-για-τον-Μάνο-Δασκαλάκη-και-την-αδερφή-της-Ρούλας Πισπιρίγκου-

Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η πρώτη συνέντευξή του Μάνου Δασκαλάκη- Τί λέει για τη Ρούλα

Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία. Mου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπ0λισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ»

σύλληψη-για-τον-Μάνο-Δασκαλάκη-και-την-αδερφή-της-Ρούλας Πισπιρίγκου-

Ο κύριος Ρουγκάλας μίλησε με σιγουριά για το γεγονός πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις αναφέρονται πως η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε θεωρεί πως δεν θα χρειαστεί καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα.

Δείτε ακόμα Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι γυναίκα που δύσκολα θα σπάσει

Συμπλήρωσε λέγοντας: «H αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close