Πάτρα: Η πρώτη συνέντευξή του Μάνου Δασκαλάκη- Τί λέει για τη Ρούλα

Πάτρα: Η πρώτη συνέντευξή του Μάνου Δασκαλάκη- Τί λέει για τη Ρούλα. Την πρώτη του συνέντευξή έδωσε ο Μάνος Δασκάλακης στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μπαμ της Κυριακής. Μιλάει για όλους και για όλα

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εφημερίδα «Μπαμ» και τον Πέτρο Κουσουλό πρόβαλε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο πατέρας των τριών παιδιών απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει για εκείνον όλο αυτό το διάστημα. Για τις υπόνοιες που έχουν ακουστεί αναφορικά με την σπιτονοικοκυρά, για τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του και για το αν υποπτεύθηκε ποτέ τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών του.

Δείτε ακόμη Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι γυναίκα που δύσκολα θα σπάσει

«Όταν ακούστηκε για την κεταμίνη με πήρε εκείνη την ώρα με τη Ρούλα και μου είπε “βγάλανε αυτό τώρα”. Μου ζήτησε να τη δω και της είπα ότι δεν πρόκειται να πάω γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μία λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται απλά δεν γίνεται».

«Ναι, δουλεύει ο πατέρας μου σε φαρμακοαποθήκη και εγώ μεταφέρω πράγματ σε φαρμακευτικές εταιρείες. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Θέλω να φανεί η αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντά για πρώτη φορά σε όλα

Τη σπιτονοικοκυρά δεν τη φύλαγε η Ρούλα, τη φύλαγε στις αρχές. Μετά μπήκε μία άλλη γυναίκα. αλλάξανε τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά. Τη σπιτονοικοκυρά την πήγαμε εμείς στα νοσοκομεία, την πρώτη φορά.

Είχε πέσει στο σπίτι μία φορά και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να πάθει σηψαιμία, έκανε μία πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Η γυναίκα μία σύνταξη έπαιρνε. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις, μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος».

Φέρνοντας στη μνήμη του τον θάνατο της Μαλένας είπε: «Ξυπνάει στον ύπνο της ένα πρωί η Μαλένα και βρίσκουμε πρησμένους τους λεμφαδένες στη δεξιά μεριά. Πάμε στην παιδίατρο, μας δίνει αντιβίωση για 10 μέρες, δεν υποχωρεί το πρήξιμο και με δική μου πρωτοβουλία γιατί μας έκλεισε ραντεβού σε μία ογκολόγο στην Πάτρα αλλά ήταν 10 μέρες μετά της λέω “Να πάμε το παιδί στο Αγλαΐα Κυριακού να το ψάξουμε περαιτέρω; Και μου είπε “ναι, πηγαίντε”.

Τελευταία ημέρα της πήρανε μυελό και μας είπαν ότι έχει λευχαιμία ιάσιμη. Το τελευταίο μεσημέρι μόλις έφτασα σπίτι δεν πρόλαβα να ξυριστώ. Κάνω ένα μπάνιο για να ξαπλώσω μία ώρα και με παίρνει τηλέφωνο η Ρούλα και μου λέει ότι κάτι έπαθε. Έκανα Ολυμπιακό Χωριό – «Ελπίδα» 13 λεπτά με το αυτοκίνητο. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ τη στιγμή. Παρακάλαγα να πάρει ο Θεός εμένα και να γυρίσει το παιδί μου πίσω.

Η Ρούλα ήταν ταραγμένη, ούρλιαζε. Γι΄αυτό το ξαναλέω, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία που να μας είχε δώσει…

Πάτρα: Η πρώτη συνέντευξή του Μάνου Δασκαλάκη- Τί λέει για τη Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: «Έδινα τα πάντα για την Τζωρτζίνα. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου, κυρίως αυτό το παιδί, το μεγάλωσα από μωρό, έγινα πατέρας με αυτό το παιδί, με έκανε άντρα αυτό το παιδί. Δεν περίμενα ότι θα το φτάσω 9 χρονών και να μάθω ότι έπαθε κάτι τέτοιο. Όχι ότι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά αλλά το συγκεκριμένο με μεγάλωσε».

Close