Πάτρα: Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα  – θα έχουμε συλλήψεις για τους θανάτους των τριών παιδιών

Πάτρα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της Πάτρας για τον θάνατο των τριών παιδιών, τρεις είναι οι κλήσεις απο το ανθρωποκτονιών πριν τις συλλήψεις, οι αρχές φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά για να λύσουν το μυστήριο. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και οι αρχές φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στη λύση του γρίφου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα : Το μήνυμα της Ρούλας-Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄έχει ζήσει

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η μητέρα μας περιγράφει την στιγμή του θανάτου του κάθε παιδιού

«Παρακολουθούμε κατά πόσο εξελίσσονται οι έρευνες και με ποιούς ρυθμούς. Όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν μας κρατούν σε αναμονή, πάντα υπάρχει κινητικότητα, ότι δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, από τις τοπικές αρχές, εάν τα εκτέλεσε η Εισαγγελία της Πάτρας», ανέφερε αρχικά.

« Η μητέρα δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο των παιδιών»

Μετάξύ άλλων ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, τόνισε πως μίλησε πολλές φορές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία επιμένει ότι ο θάνατος των παιδιών ήταν παθολογικός.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Aνατριχιάζει η ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για τον θάνατο των τριών παιδιών

«Δεν γνωρίζω εάν οι μαρτυρίες έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Εισαγγελία ή εάν έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο. Μέσα απο τη συζήτηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες αρχές. Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις των θανάτων των 3 κοριτσιών. Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών. Το δημοσίευμα ότι η Τζωρτζίνα κατάπιε αποτσίγαρα ήταν ψευδές και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close