Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Θρίλερ εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλούσε. Τι απειλές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη; Δείτε παρακάτω:

Απαντήσεις σε όλα σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών του, όπως τα βίωσε ο ίδιος, αλλά και την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε στη μαραθώνια κατάθεσή του στη Δίωξη Ανθρωποκτονιών πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη είναι δασκαλεμένη

Σύμφωνα με αποσπάσματα της κατάθεσής του που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε πώς έφθασε σε διάσταση με την σύζυγό του πριν τους θανάτους των παιδιών, τι του έλεγε η ίδια και απάντησε σε ερωτήσεις για το τέλος της Μαλένας, για τον θάνατο της Ίριδας 2 χρόνια μετά και την αντίστροφη μέτρηση στη ζωή της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το newsboomb, o 30χρονος μίλησε για ώρες στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και όπως είπε μετά το τέλος της κατάθεσης, αισθάνθηκε λύτρωση.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Είδα κάποια like στο προφίλ της στο facebook από κάποιον που τον ήξερα κι εγώ. Αργότερα είδα τυχαία ότι η Ρούλα τον έψαξε κιόλας στο facebook. Κατάλαβα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω στη Ρούλα και να της πω ότι έχω καταλάβει τι γίνεται.

Πράγματι της είπα ότι ήξερα για αυτόν τον (…) και τελικά εκείνη παραδέχθηκε ότι είχε κάνει παράλληλη σχέση μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από αυτό εγώ της είπα ότι θα χωρίσουμε, γιατί αυτό που είχε κάνει δεν μπορούσα να το συγχωρήσω.

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας: Εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έχει βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα

Η Ρούλα μου έλεγε πως δεν έπρεπε να χωρίσουμε αλλά εγώ είχα πάρει ήδη την απόφασή μου. Εκείνη άρχισε να με απειλεί πως αν χωρίζαμε δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά τα παιδιά μας και θα διεκδικούσε ό,τι περιουσιακό στοιχείο είχαμε, δηλαδή ένα αμάξι και δύο μηχανάκια» ανέφερε.

«Πιστεύω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας όπως τα αγαπούσα και εγώ. Βέβαια οι εξελίξεις στην υπόθεση της Τζωρτζίνας ανατρέπουν όλα όσα είχα στο μυαλό μου για τη γυναίκα αυτή. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, η Ρούλα φαίνεται ότι έδωσε την ουσία αυτή που σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Πάτρα-Μάνος Δασκαλάκης-ανώνυμα τηλεφωνήματα-

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η αλλαγή θέσεων των τριών νεκρών κοριτσιών, δείχνουν τι συνέβη

Δεν θέλω προς το παρόν να πάρω κάποια θέση, για το τι μπορεί να έγινε με τους θανάτους της Μαριλένας και της Ίριδας και αναμένω τα στοιχεία, γιατί μόνο με αυτά θα αποδειχτεί πως πέθαναν έτσι ξαφνικά και αν ο θάνατος τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια» υποστήριξε.

Για τον θάνατο της Μαλένας

Οι άντρες του Ανθρωποκτονιών πήραν τα πράγματα χρονικά και τον ρώτησαν για τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, που πέθανε την άνοιξη του 2019. «Τη μέρα που πέθανε η Μαλένα ή άλλη προηγούμενη μέρα, δεν θυμάμαι να παρατήρησα οποιοδήποτε τραύμα ή σημάδι στο πρόσωπό της, αλλά ούτε και στο υπόλοιπο σώμα της.

Το πρόσωπό της εγώ το θυμάμαι καθαρό. Ακόμα και μετά την ανάνηψη, που μας άφησαν να μπούμε μέσα στο δωμάτιο, για να τη δούμε, εγώ δεν παρατήρησα κανένα σημάδι.

Θάνατος Μαλένας: Δεν πέθανε απο ηπατική ανεπάρκεια τι λένε οι ιατροδικαστές

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ατάκες «φωτιά» στην κατάθεσή της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Σίγουρα ήμουν πολύ ταραγμένος εκείνη την ώρα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι δεν υπήρχε κάποιο σημάδι.

Θέλω εδώ να σας πω, ότι το πρόσωπό της Μαλένας το είδε και η θεία μου, όσο το παιδί ήταν ακόμη στο ψυγείο του Νοσοκομείου Παίδων. Η θεία μου, μου είπε, ότι η Μαλένα δεν είχε κανένα απολύτως σημάδι ή γρατζουνιά στο πρόσωπό της και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε» τόνισε.

Για τον θάνατο της Ίριδας

Για τον θάνατο της Ίριδας, επανέλαβε πως απουσίαζε από το σπίτι και επέστρεψε εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό, όταν ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά. «Μετά το θάνατό της Ίριδας γύρισα για λίγες μέρες στο σπίτι, να είμαι μαζί με την Τζωρτζίνα και να την στηρίξω.

Πάτρα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Έφτασε η ώρα του Μάνου Δασκαλάκη;

Δεν γύρισα για την Ρούλα. Δεν αποκαταστάθηκε ποτέ η σχέση μας. Ήθελα απλά να βοηθήσω το παιδί μου στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Μετά από αυτές τις 2-3 μέρες όμως δεν άντεξα να μείνω κι άλλο στο σπίτι και αποφάσισα να φύγω πάλι» πρόσθεσε.

Το βασικό υπερασπιστικό επιχείρημα της Πισπιρίγκου

Από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η στρατηγική υπεράσπισής της μετά την ανάλυση της δικογραφίας έχει ξεκαθαρίσει, με τις νέες δηλώσεις του δικηγόρου που την εκπροσωπεί, να δείχνουν το πλαίσιο που θα κινηθεί.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Όταν γεννήθηκε η Μαλένα, η Ρούλα δεν ήθελε να τη δει

Η 33χρονη θα αρνηθεί κάθε ανάμειξη στις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, θα αμφισβητήσει το πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρηα, αλλά και αναφορές σε μια σειρά από καταθέσεις και δηλώσεις ιατροδικαστών, που όπως πιστεύει, δείχνουν ότι η ίδια δεν έχει ευθύνη για τους θανάτους των παιδιών της.

«Η 33χρονη που για την ώρα θεωρείται ύποπτη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, επικαλείται σταθερά τα πρώτα ιατροδικαστικά πορίσματα. Επαναλαμβάνει πως η αλήθεια αποτυπώνεται σε αυτά και όχι στα στοιχεία του τελευταίου», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει νέα εκδοχή για το θάνατο της Ίριδας και αλλάζει την κατάθεση της

Εκτός από τα ΜΜΕ, στο στόχαστρο της 33χρονης βρίσκεται σταθερά και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που βγήκε πριν από 5 μήνες μπροστά και με τις παρεμβάσεις του επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close