Πάτρα: Η Κατάθεση της Τσιώλα φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις

Πάτρα : Οι εξελίξεις στην υπόθεσή των  θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν έχουν τέλος, με την κατάθεση της Τσιόλα να φέρνει ανατροπές  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για αποφυλάκιση αναβάλλεται.
Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης αναβάλλεται διότι θεωρείται πρόωρο από τους δικηγόρους της.

«Έκανε την αίτηση αποφυλάκισης γιατί δεν αντέχει μέσα στη φυλακή και ήθελε αμέσως να υποβληθεί αυτό το αίτημα, ωστόσο υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες. Έχουν να κάνουν με την υποστήριξη του αιτήματος και την εκκρεμότητα για τις προκαταρκτικές εξετάσεις για την Μαλένα και την Ίριδα», τόνισε.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Στόχος της Πισπιρίγκου  του Δασκαλάκη ήταν μόνο τα χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νομικοί παραστάτες θεωρούν ότι το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου θα είναι ενισχυμένο εάν και στις άλλες δύο περιπτώσεις, δηλαδή τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δεν κατηγορηθεί για εγκληματική ενέργεια.

Οι ιατροδικαστικοί κύκλοι της Πάτρας αναφέρουν ότι η κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα θα φέρει ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση σύμφωνα με το megatv.com  . Η ιατροδικαστής είχε συμπεριλάβει στην έκθεσή της για το θάνατο της Ίριδας και το πνευμονικό οίδημα, το οποίο παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναφερθεί σε αυτό στην κατάθεσή της.

Αναστασόπουλο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος: «Εννοεί τη συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά της, το λέω πολύ κομψά».

Δείτε επίσης : Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε γυμνές φωτογραφίες του

Παράλληλα αποκαλύφθηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονταν να προχωρήσουν σε αγωγές και να ζητήσουν από δημοσιογράφους καναλιών και site 500.000 ευρώ από τον καθένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close