Πάτρα-Πισπιρίγκου-Λύτρας-Δασκαλάκης

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η αποκάλυψη του Λύτρα για τον λόγο που παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του από την υπεράσπιση του ζεύγους Πισπιρίγκου –Δασκαλάκη.

Πάτρα-Λύτρας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η υποψία του Μάνου και αντεπίθεση της Ρούλας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή του, στους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του από την υπεράσπιση του ζεύγους Πισπιρίγκου –Δασκαλάκη.

 

“Βάσει νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό”, τόνισε.

Πάτρα-Μάνος-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι κατηγορίες του Μάνου μπροστά σε δικηγόρο της Ρούλας για τους θανάτους των παιδιών

Όσον αφορά στη φήμη ότι στο δικηγορικό του γραφείο ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγόρησε την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, σύμφωνα με το thetoc.gr, ο κ. Λύτρας το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι “όσες φορές του συνάντησε, ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της”.

 

Τέλος, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στην ηρωική απόφαση τη Ιωάννας Παλιοσπύρου να πετάξει τη μάσκα της και να δείξει με ηρωισμό και δύναμη το πρόσωπό της.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις- Δασκαλάκης-Πισπιρίγκου πήγαιναν μαζί να διαγράψουν ίχνη

“Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια”, είπε και σημείωσε “πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close