Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο η Πισπιρίγκου απατούσε τον Δασκαλάκη και πόσο καιρό είχαν τον κρυφό δεσμό.

Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζονται με νέα στοιχεία φωτιά να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά βγήκε στο φως της δημοσιότητας με ποιον άντρα απατούσε τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Διαβάστε παρακάτω:

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη εδώ και κάποιες εβδομάδες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα αντικαταθλιπτικά χάπια της Πισπιρίγκου που εντοπίστηκαν στο σπίτι της

Αυτό που είναι σίγουρο, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι ότι το ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου δεν ήταν και στα καλύτερά του. Η 33χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι επόμενες κινήσεις των Αρχών

Όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του ALPHA, ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παντρεμένος. Μάλιστα ήταν γνωστός του Μάνου με τον οποίο διατηρούσε επαφές.

Ο δεσμός τους ήταν περιστασιακός. Η γνωριμία τους είχε γίνει το 2019. Η σχέση τους ξεκίνησε περίπου δύο εβδομάδες πριν τον θάνατο της Ίριδας που συνέβη στις 21 Μαρτίου 2021.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ : Προκάλεσαν σεισμό οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας

Όπως είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha, η 33χρονη προφυλακισμένη έκανε… like στην εξωσυζυγική της σχέση, μόλις εννέα ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, του πρώτου παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close