Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της και  βρέθηκαν υποσιτισμένα

Τα τρία παιδάκια βρέθηκαν μετά από καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού μόνα τους στο σπίτι, τρομαγμένα  υποσιτισμένα και χωρίς καμία επίβλεψη

Για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατηγορείται μία μητέρα, με καταγωγή από το Ιράκ, η οποία άφησε στο σπίτι της στην Πάτρα τα τρία ανήλικα παιδιά της και ταξίδεψε στην Αθήνα. Γείτονας της μητέρας τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το περασμένο Σάββατο και κατήγγειλε ότι τρία παιδιά, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, βρίσκονται μόνα τους σε διπλανό σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε το συγκεκριμένο σπίτι και εξακρίβωσε την πιστότητα της καταγγελίας.

Δείτε ακόμη Θλίψη: Ξαφνικός θάνατος 12χρονου χωρίς ακριβή αίτια

Πράγματι, τα τρία παιδάκια ήταν μόνα τους στο σπίτι, τρομαγμένα και χωρίς καμία επίβλεψη. Η μητέρα τους αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου είχε ταξιδέψει μαζί με το τέταρτο παιδί της, ηλικίας δύο ετών. Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Τα τρία παιδάκια μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική στο νοσοκομείο του Ρίου για προστατευτική φύλαξη. Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Πατρών που έχει αναλάβει την υπόθεση θα αποφασίσει για το μέλλον τους.

Δείτε ακόμη Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε φωτογραφία από τον γάμο της και μείναμε έκπληκτοι! Δεν μοιάζει με καμία νύφη

\

Close