Πάτρα: Νταής πατέρας πλάκωσε στο ξύλο τον 9χρονο γιο του

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που έρχονται στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν ότι το ξύλο είναι βαθιά ριζωμένη πρακτική στην νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας και θεωρείται η κατάλληλη μέθοδος τιμωρίας και πειθαρχίας των παιδιών.

31χρονος νταής πατέρας πλάκωσε τον 9χρονο γιο του
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου συνελήφθη στην Πάτρα ένας 31χρονος πατέρας καθώς πλάκωσε στο ξύλο τον 9χρονο γιο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr ο πατέρας χαστούκισε τον γιο και στη συνέχεια τον χτύπησε στην πλάτη με μία καρέκλα.

Δείτε επίσης: Νεκρό και δεύτερο μωρό στη Λάρισα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών που μόλις είδαν το συμβάν έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να φέρει κακώσεις, όπως ανέφερε η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Β. Γεωργιοπούλου στο thebest.gr. Το παιδί θα εξεταστεί από ιατροδικαστή σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί φιλοξενείτο προσωρινά σε δομή στην Πάτρα μαζί με την οικογένειά του και πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί με πρόβλημα υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο.

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ: Με μια δολοφονία που θα συγκλονίσει ολοκληρώνεται η σειρά

Ο 31χρονος πατέρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: infokids.gr
Close